Laatst bijgewerkt: 21-08-2021

Onze selectiecriteria

16Onderzochte producten

28Bestede uren

7Beoordeelde onderzoeken

88Verzamelde opmerkingen

Tegenwoordig is het de trend voor mannen om een baard te hebben, maar niet alleen dat, maar ook om hem goed te verzorgen om hem in perfecte conditie te houden. Daarom hebben we het in dit artikel over baardbalsems en hun verschillende werkingen op de baard.

Omdat steeds meer mensen baarden gebruiken en omdat vrouwen ze mooi vinden, zijn er nieuwe merken en soorten balsems om het misbruik door het dagelijks leven te minimaliseren. Bovendien stimuleert dit soort product de groei van hetzelfde ontstaan een gezonde en sterke groei.

Je vindt balsems in twee verschillende presentaties, beide in crème, gel of was, elk met unieke eigenschappen, die daardoor heel specifieke voordelen aan je baard geven. We leggen uit wat ze betekenen, wat de meest opvallende koopfactoren zijn, waar je ze kunt krijgen en zelfs wat ze waard zijn. We hopen dat je het nuttig vindt.
Belangrijk om te weten

  • Een baardbalsem is een product dat gemaakt is voor de verzorging van dit soort haar dat op het gezicht groeit. Het is bedoeld om het vrij te houden van stuwing, en om het de stevigheid en zachtheid te geven die nodig is om er elegant en verzorgd uit te zien. Anderzijds biedt het bescherming tegen de verschillende factoren die het kunnen beschadigen.
  • Zowel crème of gel balsem als wasbalsem zijn gemaakt om je baard er mooi uit te laten zien, maar elk wordt gebruikt voor specifieke situaties. Afhankelijk van je haarlengte en -dikte kies je welk type balsem geschikt is voor jou. Bovendien moet je rekening houden met de hoeveelheid van het product om de verwachte prestaties te krijgen.
  • De aankoopcriteria die bij de aanschaf van een baardbalsem in acht genomen moeten worden zijn: Ingrediënten, werking, prestaties en haardikte. Door de ideale voor je te vinden, maar vooral om de groei en de kwaliteit van je gezichtshaar te verzekeren, zie je er representatief uit.

Beste baardbalsem: Onze selectie

Koopgids: Wat je moet weten over baardbalsems

Ben je iemand die elk soort product analyseert, beoordeelt en vergelijkt voor je de eerste aankoop doet, en ook de beste kosten-baten verhouding zoekt voor de prijs die je betaalt, dan is deze rubriek natuurlijk voor jou. Hier kom je te weten wat het is, en ook welke voordelen ze bieden aan wie een baardbalsem gebruikt.

De balsem geeft je een benijdenswaardige baard. (georgerudy/ 123rf.com)

Wat is een baardbalsem en wat zijn de voordelen ervan?

Een baardbalsem is de ideale aanvulling op de verzorging van het gezichtshaar. De belangrijkste functie is om het in perfecte conditie te houden en vrij van beschadigingen zoals stye, en het de nodige groei en zachtheid te geven om het er stralend en verzorgd uit te laten zien.

Bovendien voorkom je met deze behandeling broos haar omdat het dun is. Afhankelijk van de resultaten die je van je baard verwacht, is dit het soort product dat je nodig hebt, gericht op ofwel groei ofwel verzorging.

Behalve dat het andere voordelen biedt, zoals geur. Daarom vermelden we de belangrijkste voordelen ervan, samengevat in de volgende tabel:

Voordelen
  • Helpt de groei op plaatsen waar gezichtshaar ontbreekt
  • Geeft zachtheid en stevigheid aan je baard
  • Voorkomt stoppels en haaruitval door zwak haar
  • Laat je er verzorgd en elegant uitzien.
Nadelen
  • Het is een duur product
  • Sommige producten zijn beperkt verkrijgbaar
  • Resultaten zijn zichtbaar op de lange termijn.

Baardbalsem crème, gel of wax – waar moet je op letten?

De uitdaging voor iedereen die op het punt staat een nieuw product te kopen is het product te vinden dat aan je behoeften voldoet en baardbalsem is daarop geen uitzondering. Houd er daarom rekening mee dat afhankelijk van de soort en het voordeel dat je wilt verkrijgen, het resultaat zal zijn dat je zult zien zodra je het gebruikt.

Crème balsem. Deze presentatie heeft een consistentie die erg lijkt op die van de body cream, alleen iets dikker. Het is samengesteld uit natuurlijke herstellers en vitaminen zoals E en F om je baard blijvende hydratatie en zachtheid te geven.

Resultaten zijn zichtbaar vanaf week 3 en moeten tweemaal per week aangebracht worden. Het heeft meestal herkenbare geuren, waaronder aloë vera, mahonie en vanille. Je hebt maar 1,5 gram van het product nodig per applicatie, gelijk aan 2 vingertoppen van je hand.

Gel balsem. Het komt in een halfvloeibare vorm, gemaakt met natuurlijke herstellers en een conditioner, met ingrediënten als panthenol en Karyte om je baard ongeëvenaarde zachtheid en dikte te geven. Plus, je minimaliseert schade door vervuiling zoals stye.

Vereist 2-3 keer per week aanbrengen om na 4 weken gebruik resultaat te zien. De hoeveelheid product die je nodig hebt is gelijk aan de crème-presentatie, 1,5 gram, wat overeenkomt met ongeveer 2 vingertoppen van je hand.

Wasbalsem. Dit wordt momenteel het meest gebruikt, omdat het de bedoeling is een dikke en overvloedige baard te krijgen. Het hoofdbestanddeel is Minoxidil, een middel dat gezichtshaar tot 40% sneller laat groeien.

De resultaten beginnen zichtbaar te worden tussen week 8 en 12 en je moet het tweemaal per week gebruiken. Vergeleken met de twee vorige presentaties heb je met de wax 4 uur nodig om het product in zijn geheel te laten opnemen en in elk haarzakje te laten doordringen.

Crèmema Gelx Was
Ingredienten Natuurlijke herstellers en vitaminen Natuurlijke herstellers en conditioner Minoxidil
Voordelenh Hydratatie en zachtheidh Gladheid en dikteh Tot 40% snellere groei
Zichtbaarheid van resultaatsh Vanaf week 3 Vanaf week 4 Vanaf 8 tot 12 weken
Hoe aanbrengenh 2 keer per week, na het baden en volledig droge baard 2 tot 3 keer per week, na het baden 2 keer per week, opnametijd 4 uur

Hoeveel kost een baardbalsem?

De waarde van dit product hangt af van de groei of de verzorging van je baard, en van de presentatie van het product; het eerste heeft de grootste invloed op de uiteindelijke prijs van het product. Daarom detailleren we de kosten van elk van hen.

Waxen. Tegenwoordig wordt hij het meest gebruikt in Mexico, omdat het gebruik van baarden in de mode is geraakt en steeds meer mannen met hun baard willen pronken bij elke kans die ze krijgen. Het kan tot 1.100 MXN ongeveer kosten.

In crème of gel. Hoewel het niet zo populair is, wordt het goed aanvaard door de consumenten van verzorgingsproducten. Het kost gemiddeld tussen 250 MXN en 700 MXN.

Waar koop je een baardbalsem?

Als je van plan bent een baardbalsem te kopen, maar je hebt wat deskundig advies nodig om de juiste voor je te vinden, dan raden we je aan winkels te bezoeken als El Emperador Barbudo, Barber Shop Fixer en La Barbería México. Daar vind je modellen in voorraad en de hulp die je nodig hebt.

Er zijn ook internetsites zoals El Emperador Barbudo of Soymacho.com. Deze sites hebben een verscheidenheid aan versies, onmiddellijke levering en betaalbare kosten. Een geweldige optie, met de beste aanbiedingen, onklopbare levertijden en de beste mogelijkheden, is echter ongetwijfeld Amazon.com.mx.

Koopcriteria

Als je voortdurend je baard laat groeien of geprobeerd hebt dat te doen, maar hij groeit niet op alle plekken van je kin, moet je niet alleen het soort balsem overwegen, maar ook andere factoren die je kunnen helpen een betere beslissing te nemen. Denk steeds aan het best mogelijke resultaat voor je baard.

Ingrediënten

Deze soorten producten zijn gemaakt van een aantal ingrediënten, maar er zijn 3 belangrijkste die je moet kennen om beter te begrijpen hoe ze werken. Daarom beschrijven we ze hieronder kort.

Monoxidil. Het is een ingrediënt dat de eigenschap heeft gezichtshaar te stimuleren snel te groeien, zelfs op kleine plaatsen waar het nu niet groeit. Als je op zoek bent naar een overvloed aan haar, moet monoxidil in je balsem aanwezig zijn.

Natuurlijke werkstoffen. Daartoe behoren kokosolie, amandelolie, castorolie, olijfolie, karyteboter en vele andere. Als je je baard wilt hydrateren en verzorgen, let er dan op dat je balsem deze ingrediënten bevat.

Conditioner. Het is van vitaal belang dat vitaminen en panthenol aanwezig zijn om je baard dat zachte gevoel te geven. Als je je baard lang en gezond wilt laten groeien, verwerk dan deze vitaminen en mineralen in je balsem.

Vitaminen. Om elk haartje van je baard te kunnen herstellen en in perfecte conditie te houden, moet je op zoek gaan naar producten met vitamine E en F. Deze zijn belast met het hydrateren en zacht maken van je baard.

Functie Momenteel zijn er twee hoofdfuncties van een balsem, afhankelijk van het voordeel dat je in je baard weerspiegeld wilt zien, is het de functie die het product moet hebben dat je hebt overwogen aan te schaffen. Daarom leggen we hieronder over elk uit

Voor groei. Het is een product dat erop gericht is kracht te geven aan gezichtshaar voor een optimale en constante groei. Het hoofdbestanddeel is minoxidil, een middel dat het haar tot 40% sneller laat groeien, zelfs op plaatsen waar het gewoonlijk niet groeit of minder overvloedig is.

Voor de verzorging. Deze balsem is gericht op de esthetische kant, d.w.z. de bescherming en verzorging bieden die nodig is om je baard er op zijn mooist uit te laten zien.

De voornaamste ingrediënten zijn natuurlijke herstellende bestanddelen en een conditioner om het zachtheid en dikte te geven zodat het niet gemakkelijk beschadigd wordt.

Er is een balsem gericht op de groei of verzorging van je baard. (NejroN/ 123rf.com)

Opbrengst

Afhankelijk van de soort presentatie die je balsem heeft, is de hoeveelheid product die je per toepassing nodig hebt, dus hoe meer je het product gebruikt, hoe lager de opbrengst. Daarom hebben we het hieronder over de meest voorkomende.

Meer dan 45 dagen. Bedenk dat afhankelijk van de presentatie van dit artikel, het de prestaties zijn die je na verloop van tijd terugziet. We raden de wasbalsem aan, want je hebt maar heel weinig product nodig, dat wil zeggen, alleen het topje van je vinger, om je hele baard te bedekken.

Je hebt maar ongeveer 1 gram product nodig, dat is ongeveer wat je met het topje van je wijsvinger kunt opnemen. Verdeel het daarna over je handpalmen en breng het op je hele baard aan.

Minder dan 45 dagen. In het geval van de crème of gel balsem heb je iets meer product nodig, de opbrengst ligt tussen 30 en 45 dagen, dus je moet sneller product kopen dan in het geval van de was. In dit geval heb je ongeveer 1 nodig.5 gram, dat is ongeveer 2 vingertoppen, verdeel het over je handen en breng het dan aan op je hele baard.

Haardikte

Dit concept helpt je te begrijpen welk soort product geschikt is voor de dikte van het gezichtshaar dat je hebt. Hieronder leggen we de 3 verschillende diktes uit, die je beter zullen helpen begrijpen hoe je de baard krijgt die je altijd al wilde.

Lage dichtheid. Dit wordt beschouwd als het dunste haar, als het groeit zie je veel huid tussen de haren, we raden een balsem aan met vitaminen en monoxidil om de groei te stimuleren.

Middelmatige dichtheid. Naarmate het haar groeit, verdwijnt de huid uit het zicht, omdat ze elke ruimte perfect bedekt, raden we een balsem aan met natuurlijke werkstoffen, waaronder oliën, om een grotere dichtheid te bereiken, afgeleid van de dikte van het zelfde.

Hoge dichtheid. Als je dit type baard hebt, raden we een verzorgende balsem aan die gemaakt is van natuurlijke werkstoffen en conditioner.

Zichtbare afbeelding bron. (Oles Ishchuk/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies