Laatst bijgewerkt: 22-08-2021

Onze selectiecriteria

12Onderzochte producten

21Bestede uren

3Beoordeelde onderzoeken

78Verzamelde opmerkingen

Bij deze speciale gelegenheid delen we met jou uitzonderlijke inhoud over baard verven. Vaak gebruikt om het beeld van mannelijke vertegenwoordigers te verven en te verfraaien. Vrolijk op en vind de beste opties om uit te kiezen in dit nieuwe deel. Een baardverf is een verf die speciaal gemaakt is om dit deel van het gezicht te verven.

De laatste tijd is dit product erg populair geworden, omdat steeds meer mannen hun persoonlijke verschijning willen verzorgen. En behalve dat ze er beter uitzien, krijgen ze ook extra voordelen voor hun gevoel van eigenwaarde. Wil je een baardverf kopen? Dus voordat je een definitieve aankoopbeslissing neemt, zul je er al alle details over weten. Het beste van alles is dat je je vanaf dat moment zelfverzekerd zult voelen om verdere aankopen te doen.
Belangrijk om te weten

 • Als we het over baardverf hebben, hebben we het over een verf die uitsluitend gebruikt wordt om mannenbaarden te verven. Dit is om een positieve verandering in hun uiterlijk teweeg te brengen, die invloed heeft op hun gevoel van eigenwaarde en stemming.
 • De markttendensen neigen naar de fabricage van organische of 100% natuurlijke verfstoffen en verfproducten met chemische bestanddelen. Maar ongeacht hun herkomst dienen ze allemaal om de baard van een man te verven.
 • Alvorens een definitieve beslissing te nemen moet je evalueren wat de informatie op het etiket is, welke kleur geschikt is om te gebruiken, hoe de aanbrengmethode is en welke extra accessoires door de fabrikant worden geleverd om je ervaring te vergroten.

Beste baardverf: Onze selectie

Koopgids: wat je moet weten over baardverven

In een maatschappij die gewend is schoonheidsmiddelen voor vrouwen te kopen, is het voor mannen moeilijk om baardverven te kopen. Waarom? Welnu, ze hebben meer deskundige informatie nodig over hoe ze een definitieve beslissing kunnen nemen op basis van hun behoeften. Gelukkig hebben we deze koopgids samengesteld om ze door het proces te helpen.

Voor mannen is het belangrijk om kwaliteitsverf te gebruiken die hen helpt een aantrekkelijke baard te krijgen. (Foto: Gleb TV / 123rf.com)

Wat is een baardverf en wat zijn de voordelen ervan?

Laten we zeggen dat een baardverf de oplossing is voor grijs haar. Met de kleurstof kan het gezichtshaar gekleurd worden om het er, naar de zin van de cliënt, beter uit te laten zien. Het is gemaakt om in het haar te dringen en een redelijke tijd te blijven zitten tot het uitgroeit en een nieuwe kleuring nodig heeft.

Hoewel de markt voor schoonheidsproducten voor mannen klein is in vergelijking met die voor vrouwen, vind je er toch verschillende kleuren en merken baardverf. Je moet je er ook van bewust zijn dat er zowel chemische als natuurlijke alternatieven voor baardverf bestaan, die het uiteindelijke kleurresultaat kunnen beïnvloeden.

Wat je redenen ook zijn om je baard te verven, je kunt het beste een kwaliteitskosmetica kopen tegen een scherpe prijs. Bedenk dat je huid meer blootgesteld zal worden aan de effecten van de kleurstof, dus het bedekken van grijs haar, het veranderen van je uiterlijk en zelfs het dichtmaken van je baard moet een verrijkend proces zijn.

Voordelen
 • Ze brengen veranderingen in de toon van de baard teweeg
 • Ze hebben een permanent effect voor een matige tijd
 • Ze geven volume en dichtheid
 • Ze gebruiken geen waterstofperoxide of ammoniak
 • Er zijn verschillende mogelijkheden op de markt
Nadelen
 • Ze veroorzaken allergieën en roodheid
 • Ze veroorzaken droogheid
 • De kleur vervaagt na verloop van tijd
 • Sommige chemische kleurstoffen bevatten ammoniak
 • Ze vergen een geringe investering die na verloop van tijd van gebruik constant wordt

Natuurlijke of chemische baardverf – waar moet je op letten?

Bij welke voel je je op het eerste gezicht het meest op je gemak? Je zult waarschijnlijk voor een van deze twee opties gaan, want ze zijn allebei goed. Maar eerst moet je de details van elk van hen kennen. Doe je onderzoek, leer wat de voordelen zijn voor je baard, en natuurlijk ook voor de tere huid eronder.

Bedenk dat je mate van tevredenheid afhangt van het eindresultaat. Tijdens het verven zijn er echter nog andere bepalende factoren, zoals de reactie van je gezicht op het product. Vooral dit maakt het verschil tussen een goede of slechte ervaring, dus nodigen we je uit om uit te zoeken welke kleurstof voor jou ideaal is.

Natuurlijke haarverf. Het is een van de favorieten voor wie de trend volgt om het milieu te sparen. Het is gemaakt van 100% natuurlijke materialen die zorgen voor een bevredigende ervaring en de resultaten die je verwacht. Het wordt vooral aanbevolen voor mannen met allergieën of een gevoelige huid.

Chemievrije haarverven hebben verschillende functies: ze kunnen gebruikt worden om grijs haar te bedekken of het uiterlijk ervan te veranderen, de kleur te homogeniseren, irritatie te vermijden en gezichtshaar te voeden. Je vindt verschillende natuurlijke verfstoffen op de markt, want tegenwoordig zijn er bedrijven die zich aan een meer ambachtelijk proces hebben aangepast.

Chemische verfstof. In tegenstelling tot het vorige geval zijn er kleurstoffen waarvan de grondstof bestaat uit chemische stoffen met een grote potentie om in de baard te blijven. Dat wil zeggen dat ze langer meegaan, een aantrekkelijk uiterlijk bereiken, doeltreffend zijn en gemakkelijk te verkrijgen in elke over-the-counter winkel of op het internet.

Ze worden aangebracht in een gel of waterige oplossing, zodat ze op de baard worden vastgezet zonder te druipen of vlekken te maken op andere delen van het gezicht of op kleding. Afhankelijk van de fabrikant worden aan de chemische kleurstoffen verschillende, bij voorkeur niet-giftige, elementen toegevoegd. Deze werken door de natuurlijke kleur te verwijderen om plaats te maken voor de nieuwe kleuring.

Natuurlijk Chemisch
Duur Verkort Verlengd
Toepassing Simple Simpel
Intensiteit Matig Sterk
Giftig No Sommige
Prijs Matig Laag

Hoeveel kost een baardverf?

Er zijn drie factoren die de prijs van een baardverf beïnvloeden: welk merk het maakt, waar je het koopt en of het natuurlijk of chemisch is. Maar voor je de kleurstof kiest die je nodig hebt, raden we je aan te evalueren wat je wilt bereiken. Bijvoorbeeld: een totale of gedeeltelijke verandering van uiterlijk, alleen grijs haar bedekken of iets nieuws proberen.

Als je een klein bedrag wilt investeren, zijn er verschillende goedkope chemische baardverven op de markt. De prijzen variëren van 110 MX tot 150 MX. Tenzij je een erg lange baard hebt, hoef je maar één doosje verfstof te kopen om hem helemaal te verven. Ben je voorstander van de biologische trend en wil je een chemisch vrije verfstof? Dan moet je er rekening mee houden dat je aanvangsinvestering wat hoger zal zijn.

Je moet minstens MX 275 hebben om een 100% natuurlijke haarverf op biologische basis te kopen met een laag risico op irritatie of roodheid. Het zijn juist deze eigenschappen die de waarde ervan verhogen. Overweeg tenslotte, voor je een definitieve beslissing neemt, waar je je het prettigst bij voelt. Als het om schoonheidsproducten gaat, is het belangrijk dat ze aan je verwachtingen voldoen, en je tegelijk laten genieten van een probleemloos proces. Het is immers de bedoeling dat je baard er beter uitziet.

Elimineer vervelende grijze haren uit je baard door een verfmiddel te gebruiken dat bij je past. (Foto: Maxim Lupascu / 123rf.com)

Waar kun je baardverf kopen

Gelukkig zijn er vele en gevarieerde mogelijkheden om je levensstijl aan te passen. Tegenwoordig is baardverf kopen gemakkelijk omdat er winkels zijn die ze verkopen. Ga gewoon naar de winkel die het dichtst bij je huis is en zoek de mannenafdeling op en je vindt zonder probleem wat je zoekt.

Als je liever online winkelt, kijk dan op Amazon, Mercado Libre, Just for Men Mexico, eBay en Walmart. Als je nu graag een fysieke winkel bezoekt, heb je verschillende alternatieven: Superama, Casa Barba en Casa Barba Miramontes bieden producten speciaal voor de verzorging van mannen.

Geniet van een aantrekkelijke baard door de juiste baardverf voor jou te gebruiken. (Foto: Pexels / Pixabay)

Koopcriteria

We eindigen deze speciale uitgave over haarverven met het delen met jou van exclusieve en waardevolle informatie over de aspecten die je niet uit het oog mag verliezen bij het kiezen van dit cosmetica voor mannen. Noteer en let goed op, want ze zijn heel belangrijk voor je om de ideale keuze te maken.

Etikettering

Het eerste waar je naar moet kijken als je het verfdoosje ophaalt is het etiket. Daar vind je onmisbare informatie over het product en de fabrikant. Let op land en datum van vervaardiging, wie de producent is, de hoeveelheid inhoud en de ingrediënten.

Materials. Laat zien uit welke ingrediënten de baardverf gemaakt werd en in welke verhouding. Het is belangrijk deze informatie te controleren om blootstelling aan chemische stoffen die allergieën of bijwerkingen op je gezicht kunnen veroorzaken, te vermijden.

Niet op dieren getest. Dit betekent dat bij de produktie van dit cosmeticum geen levensbedreigende proeven op dieren werden uitgevoerd. Met dit etiket zijn kopers er zeker van dat het niet nodig is verzorgingsproducten voor mannen op dieren te testen.

Toepassing

De manier van aanbrengen hangt af van de suggestie van de fabrikant, gebaseerd op de consistentie van de mannenkleurstof. Niet alle op de markt zijnde opties worden op dezelfde manier aangebracht, want elk heeft zijn eigen procedure, passend bij de lengte en dichtheid van de baard.

Met schuim. Dit bestaat uit het wrijven van de kleurstof met je handen over je baard, alsof je je haar met shampoo wast. Deze methode produceert een dik schuim dat na de in de gebruiksaanwijzing aanbevolen 30 minuten verwijderd wordt.

Gel. Door de scheergelachtige consistentie kan het met behulp van een klein kwastje gelijkmatig over het gezicht verdeeld worden. Het is momenteel een van de favoriete presentaties om het product aan te brengen in gespecialiseerde kapperszaken of thuis.

Verhoog de dichtheid van je baard met de juiste professionele kleuring. (Foto: Toa Heftiba / Unsplash.com)

Accessoires

Er zijn meestal twee gangbare accessoires die in de kleurkoffer zitten. Deze worden gebruikt om de aanvraagprocedure te vergemakkelijken. Om ze herhaaldelijk te kunnen gebruiken moet je bepaalde verzorgingsvoorschriften opvolgen, die in de gebruiksaanwijzing in de doos staan.

Gloves. Stel je voor hoe bevlekt je handen zouden zijn als je geen handschoenen draagt tijdens het verven. Om dit te voorkomen hebben de fabrikanten wegwerphandschoenen in de verfdoos gedaan. Dit is om de consument te beschermen tegen mogelijke verfvlekken.

Penselen. Aan de andere kant voegen ze een of twee kwastjes toe om de kleurstof op het begrensde gebied van de baard aan te brengen. Bovendien vermijd je de uitloop die ontstaat als je te veel product gebruikt, of het slecht verdeelt over dat kleine deel van het gezicht en de hals.

Kleuren

Bij deze kleurstoffen is het kleurengamma beperkt, omdat het geen haarverf is. Het kiezen van de kleur die je echt nodig hebt is essentieel om bevredigende resultaten te krijgen. Bedenk dat dit deel van het gezicht de hele dag blootgesteld is, elke dag, en als je de verkeerde kleur koopt, kun je er spijt van krijgen.

Blond en lichtbruin. Alvorens over te gaan op een sterkere tint, raden de fabrikanten aan met een lichte kleur te beginnen. Zodat er de mogelijkheid is om het te bedekken of te vervangen als het eindresultaat niet naar je zin is of onvoldoende is. Blond en lichtbruin worden aangeraden voor heren met een lichte teint.

Donkerbruin. Het is ideaal voor een maximale dekking van grijs haar, alleen als de cliënt licht haar heeft, want dit is een donkerder tint. Het is volledig gecontra-indiceerd voor gevallen waarin het haar zwart is, omdat het verven geen optimaal resultaat garandeert.

Black. Deze kleur kan gebruikt worden ongeacht de oorspronkelijke tint van het haar. In feite is het een van de meest gezochte producten bij mensen met of zonder grijs haar, vanwege de grote effectiviteit. In elk geval zorgt het voor een verzorgde, aantrekkelijke baard met een levendige kleur die de drager stijl geeft.

(Zichtbare afbeelding bron: Dolgachov/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies