Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

18Onderzochte producten

59Bestede uren

16Beoordeelde onderzoeken

144Verzamelde opmerkingen

Een Facial Solarium is een apparaat dat ultraviolette straling (UVR) uitzendt in het bereik van 290 tot 400 nm. Het wordt al tientallen jaren gebruikt als een effectieve behandeling voor acne en andere huidaandoeningen, zoals psoriasis of eczeem. De UVA stralen dringen diep door in de lederhuidlaag waar ze de collageenproductie stimuleren, wat leidt tot verhoogde doorbloeding en oxygenatie van de weefsels. Dit helpt ontstekingen, roodheid, zwellingen en zwellingen rond de ogen te verminderen, terwijl ook fijne lijntjes in je gezicht, die in de loop der tijd door zonbeschadiging zijn ontstaan, verminderen.
Gezichtssolarium: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste gezichtssolarium: Onze selectie

Krijg de perfecte bruine kleur in slechts 30 minuten met Tanningium.

Zoek je een manier om je gezicht, hals en decolleté perfect bruin te krijgen zonder uren in de zon te hoeven doorbrengen? Zoek niet verder dan het Tanningium gezichtssolarium. Dit innovatieve apparaat gebruikt zes UV-A Cosmedico bruiningslampen die in een panorama opstelling staan om je in slechts 30 minuten een optimaal bruiningsresultaat te geven. Bovendien heeft het een automatische uitschakelfunctie en een geheugenfunctie voor 4 personen, zodat je je eerdere bruiningstijden kunt bijhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, komt hij ook nog met een eigen draaghandvat om hem gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Dus waarom nog langer wachten? Krijg vandaag nog de perfecte bruine kleur met Tanningium.

De perfecte bruiningslamp

Deze bruiningslamp is perfect voor wie thuis een professioneel ogende bruine kleur wil krijgen. Met 12 lampen van 25 watt geeft hij een gelijkmatige bruining in slechts 10 minuten. Hij heeft een timer om de stoel uit te zetten en een elektronisch bord om krachtige lampen te bedienen, een wieg van spiegelend aluminium, ventilatie om de lampen op de juiste temperatuur te houden en slijtage door temperatuur te voorkomen. Met de optionele statiefhouder met 360deg draaibare wielen kun je je eigen positie kiezen, ook als je ligt. Met de optionele tafelstandaard met vork en ijzeren voet kun je de facepad bovendien op een tafel of plat oppervlak zetten.

Krijg een gelijkmatige, snelle bruining met onze gezichtsbruiner.

Deze gezichtsbruiner is perfect voor wie snel en gelijkmatig bruin wil worden. De zes UV-bruinlampen zorgen voor een zacht bruiningsproces dat veilig is voor je huid. Het geheugenapparaat voor 4 personen zorgt ervoor dat iedereen evenveel tijd in de zon krijgt, en de 30 minuten veiligheidsschakelaar met automatische uitschakeling beschermt je tegen overmatige blootstelling aan UV-stralen.

efbe-schott Krachtige digitale bovenlichaam bruiner

De efbe-schott krachtige digitale bruiner voor het bovenlichaam is de perfecte manier om je gezicht, hals en décolleté langdurig bruin te krijgen. Met een aan/uit knop, digitaal LCD scherm en een maximale bruiningstijd van 60 minuten is hij gemakkelijk in gebruik en geeft hij je een mooie, gelijkmatige bruine kleur. De automatische uitschakeling met geluidssignaal en geheugenfunctie voor 8 personen maken het toestel veilig en gemakkelijk in gebruik, terwijl het ruimtebesparende ontwerp betekent dat het niet veel plaats in je huis inneemt.

Gezichtssolarium: Vaak gestelde vragen

Welke soorten gezichtssolarium zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten gezichtssolarium, het eerste is een vrijstaand apparaat dat je thuis of op je werk kunt gebruiken. Het tweede type is een opzetstuk op je bestaande zonnebank, waarmee je hem als gezichtssolarium kunt gebruiken. Beide toestellen hebben hun voor- en nadelen, maar beide geven bij juist gebruik geweldige resultaten.

De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een gezichtssolarium bepalen zijn de lichtbron en het filter. Een goed gezichtssolarium moet minstens drie verschillende filters hebben, die je kunt verwisselen naargelang je huidtype of behandelingsbehoeften. Het is ook belangrijk dat je een voor je huidtype geschikte hoeveelheid UVB (ultraviolet B) stralen gebruikt – te veel blootstelling brengt schade toe, terwijl te weinig tot onderbehandeling kan leiden.

Wie zou een gezichtssolarium moeten gebruiken?

Iedereen die er jonger, gezonder en stralender uit wil zien. Gezichtsbehandelingen met Solarium zijn ook aan te bevelen voor mensen met een droge huid of een geschiedenis van zonnebrand, want ze helpen voortijdige veroudering te voorkomen die veroorzaakt wordt door de schadelijke effecten van UV-stralen op je lichaam.

Op basis van welke criteria moet je een Facial Solarium kopen?

Op basis van factoren, waaronder, maar niet beperkt tot, kenmerken, prijs en beoordelingen van klanten.

Bij het vergelijken van een Facial Solarium moet je letten op het volgende.

1) Hoe lang gaat het duren voor je de gewenste resultaten krijgt? Dit zal je helpen beslissen of dit iets is dat in je schema en levensstijl past of niet. Als het te veel tijd kost, dan heeft het helemaal geen zin er een te nemen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een gezichtssolarium?

Voordelen

Het belangrijkste voordeel van een gezichtssolarium is dat je er de voordelen van blootstelling aan de zon mee kunt krijgen zonder naar buiten te hoeven gaan. Dit betekent dat als je niet in staat bent tijd in het zonlicht door te brengen, of een gevoelige huid hebt en niet langdurig direct aan zonlicht blootgesteld kunt worden, dit apparaat je alle voordelen van UV lichttherapie kan bieden, met geen van deze nadelen.

Nadelen

De nadelen van een gezichtssolarium zijn dat het duur is in gebruik en dat je moet oppassen dat je je gezicht niet verbrandt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Efbe-Schott
  • Australian Gold
  • Rosarden

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Gezichtssolarium in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 232 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies