Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

81Bestede uren

26Beoordeelde onderzoeken

118Verzamelde opmerkingen

Een Tongreiniger is een klein borsteltje dat je gebruikt om je tong schoon te maken. Het heeft borstelharen aan de ene kant en zachte siliconen of rubber aan de andere, zodat het gebruikt kan worden om de tong zowel te reinigen als te masseren.
Tongreiniger: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste tongreiniger: Onze selectie

De perfecte tongreiniger voor een frisse adem

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Als je een tongschraper zoekt die je van bacteriën afhelpt en je een frisse adem geeft, zoek dan niet verder dan deze. Deze tongschraper is ontworpen met twee handvatten om de kokhalsreflex te voorkomen, zodat je je hele tong kunt reinigen. Hij is gemakkelijk in gebruik en duurt maar een paar seconden, dus je kunt hem zonder veel moeite aan je dagelijkse mondverzorgingsroutine toevoegen.

De Meridol Tongreiniger: klinisch getest en bewezen effectief.

De Meridol Tongreiniger is een revolutionair nieuw product dat oppervlakken verwijdert die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van bacteriële mondgeur. De tongreiniger werd ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en is ideaal voor dagelijks gebruik. De werkzaamheid is klinisch getest en de resultaten zijn verbluffend. De Meridol Tongreiniger is effectief, duurzaam, en zacht voor de tong, en daarmee het perfecte hulpmiddel om je mond de hele dag schoon en fris te houden.

De Tung: Al 15+ jaar de beste tongschraper

De Tung werd door een tandarts ontwikkeld om ver achter op de tong gebruikt te worden zonder te kokhalzen. Het is al meer dan 15 jaar geschikt en wordt in de VS gemaakt. In een lopend onderzoek verkiest 90% van de gebruikers de Tung boven alle andere tongreinigers.

Tongreiniger: Vaak gestelde vragen

Welke soorten tongreiniger zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten tongschrapers. De eerste is een traditionele schraper waarmee je het oppervlak van je tong kunt schrapen, en dan is er een elektrische die ultrasone golven gebruikt om je hele mond schoon te maken in slechts 30 seconden.

Het belangrijkste wat je in een tongschraper moet zoeken is het materiaal. Je wilt iets dat je tong of tandvlees niet beschadigt, en je moet het ook gemakkelijk op je tanden kunnen gebruiken. Een goede tongschraper moet afgeronde randen hebben om tijdens het schoonmaken niet in je mond te snijden, maar toch al die vervelende stukjes er tussen uit te krijgen.

Wie moet een Tongreiniger gebruiken?

Iedereen die de gezondheid van zijn tong, tandvlees en tanden wil verbeteren. Het is ook een geweldig hulpmiddel voor wie een beugel heeft of gevoelige tanden.

Op basis van welke criteria moet je een Tongreiniger kopen?

De beste Tongreiniger moet gemakkelijk te gebruiken zijn, duurzaam en gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Als je een Tongreiniger wilt vinden die je jarenlang van dienst zal zijn, overhaast je keuze dan niet. Neem in plaats daarvan de tijd om je mogelijkheden te onderzoeken voor je een aankoop doet. Er zijn honderden recensies over Tongreinigers online en die kunnen je helpen bepalen welk product voor jou geschikt is.

Het gewicht van een Tongreiniger is een van de belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden. Een ander belangrijk aspect is het materiaal. Als de Tongue Cleaner van goed materiaal gemaakt is, zal hij je vele jaren van dienst zijn.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Tongreiniger?

Voordelen

De tongschraper is een prima manier om je mond schoon en fris te houden. Het helpt bacteriën, voedseldeeltjes en dode cellen van het oppervlak van de tong te verwijderen, die een slechte adem kunnen veroorzaken. Regelmatig gebruik helpt je bij een goede mondhygiëne en voorkomt gebitsproblemen zoals gingivitis of parodontale aandoeningen.

Nadelen

De nadelen van een tongschraper zijn dat ze moeilijk in het gebruik kunnen zijn, en sommige mensen vinden ze oncomfortabel. Ze vergen ook meer inspanning dan alleen tandpasta of mondwater gebruiken.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • RONAVO
  • Gum
  • GTEX

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Tongreiniger in onze review kost ongeveer 3 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 12 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies