Laatst bijgewerkt: 04-08-2021

Onze selectiecriteria

13Onderzochte producten

18Bestede uren

2Beoordeelde onderzoeken

64Verzamelde opmerkingen

Mascara van Maybelline is nu niet meer weg te denken uit de inventaris van enthousiaste make-up guru’s. Bovendien is mascara een van de meest gebruikte make-up artikelen door vrouwen. Om die reden bieden steeds meer fabrikanten mascara aan.

Met zo’n ruime keuze aan producten op de markt, is het als eindgebruiker vaak moeilijk om het juiste voor jezelf te vinden. Mascara van Maybelline kan je alledaagse situaties vergemakkelijken omdat het aanbrengen heel ongecompliceerd is. Dit betekent dat je ‘s morgens in minder tijd klaar bent voor de dag en de rest van de tijd kunt gebruiken voor belangrijkere dingen in het leven.

Met onze grote Maybelline Mascara Test 2022 willen we je de belangrijkste informatie over Maybelline Mascara geven.

We geven je belangrijke informatie over de factoren waarmee je voor en na de aankoop rekening moet houden. Met behulp van ons testartikel zou je de juiste Maybelline mascara voor jou moeten kunnen vinden.

Onze hoogste prioriteit is om je aankoopbeslissing te vergemakkelijken en je door het proces te begeleiden.
De belangrijkste feiten in het kort

 • Met de mascara van Maybelline zul je een absolute blikvanger zijn. Met de mascara van Maybelline kun je je ogen perfect in scène zetten voor elke gelegenheid.
 • Maybelline mascara is in veel verschillende versies verkrijgbaar. Het belangrijkste is wat je van je Maybelline mascara verwacht.
 • Maybelline New York biedt je uit hun ruime assortiment producten de perfecte mascara voor je perfecte look.

Maybelline Mascara: Onze selectie

Koopcriteria: Je kunt deze factoren gebruiken om Maybelline mascara te vergelijken en te beoordelen

Maybelline mascara is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. De afzonderlijke produktvarianten kunnen gedifferentieerd worden volgens de volgende criteria:

In de volgende paragrafen leggen we uit wat belangrijk is bij de afzonderlijke aankoopcriteria.

Ingrediënten

De ingrediënten van mascara’s kunnen bij regelmatig gebruik tot allergieën en intoleranties leiden. Het ingrediënt nitrosamines mag nooit in mascara gebruikt worden. Helaas worden zulke ingrediënten steeds weer aangetroffen in een grote verscheidenheid aan mascara’s.

Maybelline Mascara-3

Dramatische wimpergroei is voor veel vrouwen heel belangrijk. Ze voelen zich er meteen thuis.
(Image source: https://unsplash.com/photos/Wude2F3CMss @Aleksandra Rupar)

Je moet beslist de verschillende ingrediënten van je Maybelline mascara doorlezen voor je hem koopt om het product te vinden dat goed is voor je gezondheid.

Verpakking

De verpakking van Maybelline mascara is heel divers en spreekt iedereen op verschillende manieren aan.

Bovendien verraadt de verpakking meestal het gewenste eindresultaat van de mascara. Als het om de verpakking van Maybelline mascara gaat, hebben de fabrikanten altijd veel aandacht besteed aan de versiering op de verpakking.

Deze versiering is bedoeld om de aandacht te vestigen op het resultaat dat je van de mascara verwacht, zonder dat je de verpakking hoeft door te lezen.

Bovendien heeft de verpakking van Maybelline mascara’s een sterke herkenningswaarde, zodat je je favoriete mascara altijd tussen duizenden kunt herkennen.

De waterproof mascara’s zijn meestal te herkennen aan hun blauwe vormgeving en het woord ‘waterproof’ dat duidelijk op de verpakking staat.

Aanbrengen

Het aanbrengen van Maybelline mascara is heel eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. In het volgende leggen we stap voor stap uit hoe je met Maybelline mascara het perfecte resultaat bereikt.

 1. Hygiëne: Reinig je wimpers grondig voor je je mascara aanbrengt.
 2. Drogen: Zorg ervoor dat je wimpers droog zijn na het reinigen.
 3. Toepassing: Breng Maybelline mascara van onder naar boven aan door je oog herhaaldelijk te openen en te sluiten. Je kunt mascara aanbrengen op zowel de bovenste als de onderste wimpers.
 4. Herhaal: Je kunt dit proces herhalen tot je het perfecte resultaat bereikt hebt.
 5. Wacht: Wacht een paar seconden tot de mascara helemaal droog is. Dit voorkomt dat de mascara vlekt als hij nat is.

De volgende video toont je alle stappen van het programma in een notendop. Het aanbrengen van je Maybelline Mascara zou zonder problemen moeten lukken. In deze video wordt ‘The Rocket Volum’ Express Mascara’ gebruikt.

Als je de Maybelline mascara volgens de zojuist genoemde stappen gebruikt, moet het aanbrengen perfect lukken. Zo niet, dan kun je meer toepassingsvideo’s bekijken en de stappen herhaaldelijk oefenen.

Eindresultaat

Met Maybelline mascara kun je het perfecte resultaat voor je wimpers bereiken. Je wimpers kunnen volume, lengte, dichtheid, krul en verzorging krijgen door Maybelline mascara aan te brengen.

Volume

Ben je op zoek naar een mascara van Maybelline die je wimpers meer volume geeft? De speciaal gemaakte borsteltjes van de mascara geven het ultieme volume en zo bereik je een dramatische oogopslag.

De volgende mascara’s van Maybelline zijn het meest geschikt voor dit resultaat: Maybelline Mascara Total Temptation, The Colossal Big Shot Volume Express Mascara, The Colossal Go Extreme Volume Express Mascara.

Lengte

Heb je een mascara nodig die je wimpers optisch verlengt? Dan zijn de borsteltjes die je wimpers definiëren en richten en ze er gelijkmatig uit laten zien, perfect voor jou.

Voor dit resultaat zijn de volgende mascara’s van Maybelline het meest geschikt: The Colossal Big Shot Volume Express Mascara, False Lashes Volume Express Mascara, The Falsies Push Up Drama Mascara.

Density

Zoek je een mascara van Maybelline die je wimpers dikker laat lijken? De speciaal samengestelde formule van Maybelline omhult elke wimper, waardoor ze voller en optisch dikker worden.

De volgende mascara’s van Maybelline zijn het beste voor dit resultaat: Maybelline Mascara Total Temptation, Lash Sensational Full Lash Fan, The Colossal 100% Black Mascara

Sweep

Heb je een mascara nodig die je de perfecte wimpers geeft? De speciale borsteltjes van Maybelline grijpen elke wimper en buigen ze naar boven, zodat je de perfecte krul krijgt.

De volgende mascara’s van Maybelline zijn het meest geschikt voor dit resultaat: Lash Sensational Full Lash Fan, The Falsies Push Up Angel Mascara, The Classic Volum’ Express Mascara.

Verzorging

Zoek je een mascara die je wimpers extra verzorging geeft? De volgende mascara’s van Maybelline combineren een expressieve oogopslag met intensieve verzorging:

Maybelline Mascara Total Temptation, Lash Sensational Luxurious Thicker Lash Fan, Maybelline Cream Mascara Perfect Black.

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je Maybelline Mascara koopt

In het volgende gaan we dieper in op de vragen die je jezelf moet stellen over Maybelline Mascara.

Maybelline Mascara-1

Veel vrouwen hebben een heel grote make-up collectie. Mascara is een must.
(Image source: https://unsplash.com/photos/JNuPhasKGbU @MaxeyLash)

Voordat je een mascara van Maybelline koopt, moet je eerst wat achtergrondinformatie leren. We hebben deze informatie in de volgende paragrafen samengevat.

Alledaagse routines kunnen een pijn in de nek zijn, maar als je eenmaal je Maybelline mascara hebt aangebracht, voel je je zelfverzekerder en gewoonweg mooier. Een perfecte mascara kan je een positief begin van de dag of avond geven.

Of het nu gaat om volume, lengte, krul of definitie, Maybelline heeft alles wat je voor je wimpers wilt. Maybelline biedt je de perfecte mascara voor de perfecte blik. Het is belangrijk voor je om te weten dat Maybelline regelmatig nieuwe mascara innovaties lanceert voor je ideale ooglook.

Het is belangrijk dat je aandacht besteedt aan de kwaliteit van je mascara, want je ogen kunnen erg gevoelig zijn. Bovendien kunnen je wimpers een uitdrukking van je vrouwelijkheid zijn en je er mooi doen uitzien.

Wat onderscheidt Maybelline Mascara van andere fabrikanten?

Tom Lyle Williams, een jonge ondernemer in Chicago, observeerde hoe zijn oudere zus haar wimpers verfde met een mengsel van vaseline, as en kolenstof. Dienovereenkomstig wilde hij een mascara ontwikkelen en richtte een bedrijf op dat hij Maybell Laboratories noemde als eerbetoon aan zijn zus.

De firma Maybelline begon producten voor de wimpers op de markt te brengen, die de groei van de wimpers moesten stimuleren en de wimpers er ook glanzend uit moesten laten zien.

Maybelline Mascara-2

Vrouwen leggen vaak de nadruk op het accentueren van hun ogen als ze make-up opdoen.
(Image source: https://unsplash.com/photos/6Sj6d2YTwuY @Sharon McCutcheon)

Dit was het startsein voor het tegenwoordig zeer bekende merk Maybelline met zijn nadruk op decoratieve cosmetica. Bovendien vertrouwt Maybelline veel op zeer gerespecteerde modellen, zoals Gigi Hadid, die het merk perfect kunnen etaleren.

Wat is de prijsklasse van Maybelline mascara?

Er is een betrekkelijk klein prijsverschil tussen de verschillende Maybelline mascara’s die op de markt zijn. De prijs ligt tussen € 3 en € 10 en is afhankelijk van de werking van de mascara.

Als je een mascara van hoge kwaliteit van Maybelline nodig hebt, moet je voor het juiste product van Maybelline ongeveer 15€ rekenen. Voor je wimpers moet je echter niet per se alleen op de prijs van de Maybelline mascara letten, maar vooral op de kwaliteit ervan.

Voor wie is Maybelline mascara geschikt?

Maybelline mascara is geschikt voor iedereen die zich graag opdirkt en een ongelooflijke oogopslag verwacht van een mascara. Maybelline mascara kan je volume, lengte, dichtheid, krul en verzorging van je wimpers geven.

Maybelline mascara is bijzonder geschikt voor wie geen valse wimpers wil aanbrengen, maar het effect op de eigen wimpers niet wil missen.

Bovendien is Mascara van Maybelline niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar kan ook het perfecte dramatische wimpereffect geven voor het nachtleven.

Waarin onderscheidt Maybelline mascara zich en wat zijn de voor- en nadelen?

Maybelline mascara heeft, ondanks de hoge kwaliteit, zowel voordelen als enkele nadelen. Je moet een paar feiten weten voor je je Maybelline mascara koopt.

In het volgende stellen we de belangrijkste voor- en nadelen in een tabel voor:

Voordelen
 • Stijlvolle verpakking
 • Prachtige wimpers in enkele minuten
 • Wimpers krijgen meer volume, dichtheid, lengte en kunnen tegelijk verzorgd worden
 • Geschikt voor dagelijks en nachtelijk gebruik
 • Tijdelijke kleuring van de wimpers
Nadelen
 • Moeilijk om de waterproof mascara te verwijderen
 • Irritatie van de huid rond de ogen en op het oog zelf
 • Mogelijke intoleranties of allergieën

Je moet de voor- en nadelen van een Maybelline mascara tegen elkaar afwegen voor je het koopt om te beslissen welk Maybelline product het beste voor je is.

Wat zijn de alternatieven voor Maybelline mascara?

Het merk Maybelline biedt, samen met tal van andere fabrikanten, mascara in verschillende uitvoeringen aan om je wimpers mee in te smeren. Behalve het bekende merk Maybelline zijn er van alle bedrijven verschillende soorten mascara op de markt.

Tot deze merken behoren Essence, Catrice, Alverde, L’Oréal en Trend it up. Al deze merken zijn te vinden in drogisterijen zoals Rossmann of DM en in talloze online winkels zoals Amazon. Behalve het eigen merk biedt Douglas ook talrijke mascara’s van de hierboven genoemde fabrikanten aan.

Is Maybelline mascara waterproof?

Maybelline mascara is er zowel in een watervaste als in een wateroplosbare versie. Het verschil in de wateroplosbare mascara van Maybelline zit in de ingrediënten.

Waterproof mascara bevat meestal aanzienlijk meer ingrediënten dan in water oplosbare mascara. Daarom blijven zulke mascara’s zelfs lang zitten als ze in contact komen met water.

Hieronder zetten we de voordelen en nadelen van Maybelline’s waterproof mascara in een tabel op een rij:

Voordelen
 • Zeer lang houdbaar
 • duurzaamheid ook in alledaagse situaties hoog
 • in water oplosbare mascara kan onder het oog vervagen
 • vlekken worden vermeden op een vette huid
Nadelen
 • Moeilijk te verwijderen waterproof mascara
 • Bijzonder voorzichtig te werk gaan is erg belangrijk
 • Verwijderen van de mascara is alleen mogelijk door de inwerking van het reinigingsmiddel op het oog
 • Groot gevaar dat de wimpers uitvallen

Als je alle voor- en nadelen van een waterproof mascara van Maybelline op een rijtje hebt, dan moet je aankoopbeslissing een stuk gemakkelijker gemaakt zijn.

Verder laten we je een video zien waarin verschillende waterproof mascara’s vergeleken worden. De nadruk ligt op welke mascara het langst blijft zitten. In deze video wordt de ‘Lash Sensational Luxurious Mascara’ van Maybelline vergeleken met andere mascara’s uit de drogisterij.

Welke andere producten biedt Maybelline aan?

Het merk Maybelline biedt niet alleen een verscheidenheid aan mascara’s, maar heeft ook talloze andere variaties decoratieve cosmetica in zijn assortiment.

In het volgende zetten we verschillende varianten van het merk Maybelline in een tabel op een rij:

Complexion products Eye products Nail products Lip products
Foundation Mascara Nagellak Lipstick
Powder Eyeliner Nagelverzorging Lip gloss
Concealer Wenkbrauwpotlood Lipliner
Contouring Oogschaduw Lipverzorging
Blush en Bronzer Matte Lipstick
Primer en Fixer

Met zo veel verschillende producten van Maybelline is het belangrijk dat je de beste voor jou vindt. Het tabeloverzicht van de verschillende Maybelline producten moet deze beslissing gemakkelijker voor je maken.

Beeldbron: paolopagani / 123rf.com

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies