Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

18Onderzochte producten

87Bestede uren

20Beoordeelde onderzoeken

123Verzamelde opmerkingen

Een paarse shampoo is een shampoo die ingrediënten bevat die helpen gele tinten in het haar te neutraliseren. Het helpt ook bij koperachtig en dof worden van gekleurd haar.
Paarse shampoo: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste paarse shampoo: Onze selectie

FANOLA Paarse shampoo

Zoek je een shampoo die je grijze haar naar een hoger niveau helpt tillen? Zoek niet verder dan onze anti-vergelingsshampoo. Geformuleerd met paars pigment, verzacht het ongewenste gele reflecties op grijs haar, lichtblonde kleuren en lokken met grijs haar. Voor een zuiver wit effect gebruik je deze shampoo op gekleurd haar, made in Italy.

De beste paarse shampoo op Amazon: B Uniq’s Bold Uniq

Op zoek naar de beste paarse shampoo op Amazon? Zoek niet verder dan B Uniq’s Bold Uniq. Deze veganistische en dierproefvrije shampoo is sulfaat- en parabeenvrij, en bevat intens violette pigmenten om gele tinten tegen te gaan. Het kan gebruikt worden op blond, gebleekt, of grijs haar, en ook op highlights, om een stralende, heldere kleur te krijgen. Verfris je koele haarkleuren met deze shampoo voor grijs haar – zijn levendige violette pigment is krachtiger dan veel traditionele zilvershampoos. Onze sulfaatvrije paarse shampoo voor blond haar wordt wereldwijd door kapsalons aanbevolen en is samengesteld met een bijproduct van vitamine B5 dat de lokken verzacht en glans geeft. Bovendien bevat het innovatieve UV-filters die de haarkleur beschermen tegen verbleken door schadelijke ultraviolette stralen.

De Perfecte Shampoo om Ongewenste Gele Gloed te Verwijderen

Zoek je een shampoo die de gele gloed uit je haar neutraliseert en verwijdert? Zoek niet verder dan onze anti-geelshampoo. Deze shampoo is samengesteld om ongewenste gele gloed in je haar te verminderen en te verwijderen, en laat streeploos glad haar achter met een satijnen finish. Onze paarse kleurshampoo is perfect voor blond haar, gebleekt haar, grijs haar, en meer. Het is ook sulfaatvrij en natuurlijk voedend, waardoor je haar zijdezacht, glanzend en gezond wordt. Bovendien is het te combineren met allerlei andere producten, zoals toner voor platinablond haar of zilvershampoo voor blond haar. Dus waarom wachten? Probeer onze paarse shampoo vandaag nog.

De perfecte shampoo voor platinablond haar

Zoek je een shampoo die je haar van geel en koperachtig naar platinablond brengt? Zoek niet verder dan onze anti-geelshampoo. Deze matterende shampoo werkt tegen geelheid en kopervlekken op zeer blond, wit en grijs haar. Hij is ook geschikt voor gekleurd en blond haar om de kleur te beschermen en glans te geven. De vochtinbrengende shampoo heeft een anti-kroes effect dat verzorging biedt en je haar er gezond en stralend uit laat zien.

Paarse shampoo: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Paarse Shampoo zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten paarse shampoo, de ene is permanent en de andere is tijdelijk. Het permanente type verandert je haarkleur permanent in een donkere tint violet of blauw, afhankelijk van hoe lang je het laat intrekken. Dit kan geweldig zijn als je je haar wilt verven maar geen tijd hebt, want dit product doet al het werk voor je. Tijdelijke paarse shampoos bevatten geen peroxide, dus ze beschadigen je haar niet zoals gewone verfstoffen dat doen. Ze wassen uit na slechts één gebruik en laten alleen levendige tinten achter die blijven tot ze weer met gewone shampoo gewassen worden (meestal ongeveer 3-5 wasbeurten).

Een goede paarse shampoo moet gele en koperkleurige tinten uit je haar kunnen verwijderen. Het moet ook een formule hebben die het haar na gebruik niet droog of broos doet aanvoelen, en bovendien zacht zijn voor gekleurde lokken.

Wie moet een purpershampoo gebruiken?

Iedereen die zijn haarkleur er levendig en fris uit wil laten zien. Dit is vooral belangrijk voor mensen met donkerder haartinten, want die hebben de neiging sneller te vervagen dan lichtere kleuren. Paarse shampoos zijn ook een goede keuze als je blonde of lichtgekleurde lokken hebt die wat extra hulp nodig hebben om helder te blijven.

Op basis van welke criteria moet je een Purple Shampoo kopen?

Het eerste wat je in een Purple Shampoo moet zoeken zijn de ingrediënten. Er zijn tegenwoordig veel shampoos op de markt, maar ze zijn niet allemaal gelijk geschapen. Sommige bevatten schadelijke chemicaliën en conserveringsmiddelen die na verloop van tijd schade aan je haar kunnen toebrengen. Het is belangrijk er een te vinden met natuurlijke ingrediënten, zodat het je haar of hoofdhuid niet schaadt bij regelmatig gebruik. Je wilt ook iets dat ongewenste geeltinten uit je lokken kan verwijderen zonder ze verder te beschadigen, en dat zacht genoeg is voor dagelijks gebruik als dat nodig is voor wie zijn haar vaak kleurt (en dat zijn de meeste vrouwen). Zorg er ten slotte voor dat het een aangename geur heeft, want dit product zal tijdens het douchen vlak bij je neus zitten.

Antwoord: Als je een paarse shampoo zoekt, let er dan op dat die de volgende ingrediënten bevat – PPD (p-fenyleendiamine), waterstofperoxide of ammoniak. Deze chemicaliën helpen om de kleur op te tillen en sneller te doen vervagen dan gewoonlijk.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Purple Shampoo?

Voordelen

Antwoord: Het belangrijkste voordeel van een paarse shampoo is dat hij helpt gele en koperkleurige tonen in je haar te neutraliseren. Zo kun je de perfecte tint blond, brunette of rood krijgen zonder je zorgen te hoeven maken over ongewenste oranje ondertonen. Het werkt ook geweldig op grijze haren.

Nadelen

Het belangrijkste nadeel van een paarse shampoo is dat het je haar droog en broos kan laten aanvoelen. Dit gebeurt omdat de kleurstof in het product de natuurlijke oliën uit je hoofdhuid verwijdert, die nodig zijn voor een gezonde haargroei. Als je fijn of dunner wordend haar hebt, kan dit ook voor jou een probleem zijn. Het is ook belangrijk op te merken dat sommige mensen allergische reacties kunnen krijgen als ze deze producten op hun huid of hoofdhuid gebruiken, dus test ze zo mogelijk eerst uit voor ze helemaal op te brengen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • FANOLA
  • John Frieda
  • KERASTASE

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Paarse shampoo in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 49 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies