Laatst bijgewerkt: 01-06-2022

Onze selectiecriteria

29Onderzochte producten

76Bestede uren

14Beoordeelde onderzoeken

147Verzamelde opmerkingen

Bordeaux haarkleur is een permanente semi-permanente kleurstof die je de aanblik geeft van natuurlijke rode highlights. Het is geen echte ‘highlight’ maar meer een getinte balayage, en kan op elk haartype en elke haarlengte aangebracht worden. Het resultaat is subtiel maar opvallend – perfect voor wie eens iets anders wil zonder te overdrijven met felle kleuren.
Beste Bordeaux haarkleur: Onze selectie

Bordeaux haarkleur: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Bordeaux Haarverf zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Bordeaux Haarkleur. De eerste is een permanente haarkleur, die tot 12 weken blijft zitten en de tweede soort is semi-permanent, die ongeveer 3 wasbeurten blijft zitten.

De kwaliteit van de Bordeaux Hair Colour wordt bepaald door het vermogen om grijs haar te bedekken, en je een natuurlijk ogende kleur te geven. Het moet ook minstens 6 weken kunnen blijven zitten zonder te vervagen of uit te wassen.

Wie zou een Bordeaux Haarkleuring moeten gebruiken?

Bordeaux Hair Colour is voor iedereen die een rijke, diepe toon rood of bordeauxrood wil kleuren. Het kan gebruikt worden op alle haartypes en texturen, ook op grijze en witte haren.

Op basis van welke criteria moet je een Bordeaux Haarverf kopen?

De beste manier om een Bordeaux Haarverf te kiezen is er zo veel mogelijk informatie over te vinden (zoals recensies lezen). Je kunt verkopers ook specifieke vragen stellen, zoals hoe lang het product al op de markt is. Verder kun je prijzen en kosten van verschillende winkels vergelijken voor je een definitieve beslissing neemt.

De prijs is een van de belangrijkste factoren om op te letten bij het vergelijken van Bordeaux Haarverf. Meestal bieden producten met een hoger prijskaartje een betere kwaliteit en meer mogelijkheden. Als je wat geld wilt besparen bij de aankoop, dan kun je kiezen voor diegenen die redelijk geprijsd zijn, maar niet inboeten aan de kwaliteit van hun service of product. Ga ook na of ze een authentieke website hebben die helemaal geen namaakartikelen verkoopt, want dat zal alleen maar problemen geven bij toekomstige service na verkoop, zoals reparaties en vervangingen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Bordeaux Haarkleur?

Voordelen

De Bordeaux Hair Colour is een semi permanente kleur die ongeveer 6-8 weken blijft zitten. Het bevat geen ammoniak en is speciaal ontworpen om zacht voor je haar te zijn, zodat het je lokken niet beschadigt of uitdroogt. Dit betekent dat je de prachtige rode tint kunt krijgen zonder je zorgen te hoeven maken over schadelijke effecten.

Nadelen

Antwoord: Het belangrijkste nadeel van een Bordeaux Haarkleur is dat ze je haar behoorlijk kan beschadigen. Als je beschadigd of gebleekt haar hebt, dan werkt deze kleur misschien helemaal niet voor jou en kan ze in feite meer schade aanrichten dan goed doen. Je moet er ook voor zorgen dat het product goed gemengd is voor je het aanbrengt, want anders zullen er waarschijnlijk wat vlekkerige plekken op je hoofd ontstaan waar de verf niet goed heeft gepakt, die er na droging heel duidelijk uitzien.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Renbow Crazy Color
  • Colours & Beauty
  • SVATV

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Bordeaux haarkleur in onze review kost ongeveer 8 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 20 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies