Laatst bijgewerkt: 04-08-2021

Onze selectiecriteria

4Onderzochte producten

45Bestede uren

13Beoordeelde onderzoeken

215Verzamelde opmerkingen

Philips baardtrimmers kunnen een handig hulpmiddel zijn om een verzorgde en gestylde look te creëren. Er zijn talloze manieren om je baard te dragen en een even grote keuze aan Philips baardtrimmers. Afhankelijk van het type baard of de gewenste styling blijken sommige baardtrimmers meer of minder geschikt te zijn.

In onze Philips baardtrimmer test 2023 presenteren we enkele Philips baardtrimmers in meer detail. Om je te helpen het juiste model voor je aankoop te kiezen, geven we in het volgende artikel belangrijke informatie over Philips baardtrimmers en laten we je zien met welke beoordelingscriteria je bij je keuze rekening moet houden.
De belangrijkste feiten in het kort

  • Philips baardtrimmers worden gebruikt om de baard te trimmen en een verzorgde buitenkant te creëren.
  • Ongeacht de lengte van de baard, Philips baardtrimmers ondersteunen het stylen van de baard. Of je nu een driedaagse baard hebt of een volle baard, de Philips baardtrimmer maakt het gemakkelijk om de baard gelijkmatig te trimmen.
  • Philips baardtrimmers zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Om de gewenste baardlook te bereiken, moet je bij de keuze van een Philips baardtrimmer altijd speciaal letten op het snijsysteem, de snij-instellingen en de mesjes.

Philips baardtrimmer: Onze selectie

Koop- en beoordelingscriteria voor Philips baardtrimmers

Philips baardtrimmers zijn er in verschillende modellen. De volgende criteria kunnen je helpen het juiste Philips model te vinden:

De volgende alinea’s leggen uit waar je bij de afzonderlijke criteria op moet letten.

Werkingstijd en oplaadtijd

Bij de aanschaf van een Philips baardtrimmer zijn de werkingsduur en oplaadtijd van het apparaat twee belangrijke criteria. Modellen die zowel op het lichtnet als op de batterij gebruikt kunnen worden zijn bijzonder praktisch.

Het is een voordeel als de Philips baardtrimmer een krachtige en langdurige oplaadbare batterij heeft, zodat je het apparaat langere tijd zonder stroombron kunt gebruiken.

Als je Philips baardtrimmer een goede batterij heeft, heeft hij de neiging een kortere oplaadtijd te hebben. Dit levert tijdwinst en grotere flexibiliteit op.

Hanteren

Gemakkelijk hanteren van de baardtrimmer kan het stylen van je baard een stuk gemakkelijker maken. Als je Philips baardtrimmer laser geleidingstechnologie heeft, helpt dit je om je baard precieze en zuivere contouren te geven.

Een andere eigenschap die de baardverzorging met een Philips baardtrimmer comfortabeler maakt, is wanneer hij is uitgerust met het innovatieve Lift and Trim systeem van Philips.

Deze zet elk haartje in de juiste positie, leidt het nauwkeurig naar de mesjes en trimt je baard gelijkmatig.

Na gebruik is voor het volgende gebruik, dus je Philips baardtrimmer moet gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Let erop dat sommige Philips baardtrimmers met water gereinigd kunnen worden, maar dat andere elk contact met water moeten vermijden. Als je een Philips baardtrimmer met zelfslijpende mesjes kiest, kun je je veel tijd en moeite besparen.

Voor het comfortabel hanteren van je Philips baardtrimmer is het even belangrijk dat het model goed in je hand voelt.

Dienovereenkomstig mag de baardtrimmer niet log aanvoelen en ook niet te zwaar of glibberig zijn.

Philips baardtrimmers die in de batterijstand kunnen werken, zorgen voor een comfortabele hantering tijdens het trimmen. Dit betekent dat je niet met een lomp snoer te maken hebt.

Knipsysteem en knipinstellingen

Niet elke baardtrimmer is geschikt voor het stylen van de gewenste baardlengte. Om je baard met de baardtrimmer naar wens te kunnen stylen, moet hij voorzien zijn van het juiste snijsysteem en de juiste snij-instellingen. Zorg er daarom voor dat je op je Philips baardtrimmer verschillende snijlengtes kunt instellen om een net eindresultaat te krijgen en dat je je baardkapsel kunt variëren.

Idealiter kan de kniplengte van je Philips baardtrimmer ingesteld worden in stappen van niet meer dan 0,3 millimeter, zodat je je baard op de gewenste lengte kunt dragen.

Bladen

Of je uiteindelijk tevreden bent over je scheerresultaat wordt grotendeels beïnvloed door de bladen van je baardtrimmer. Foutloze messen zijn essentieel voor een precieze en gelijkmatige snit van de baard.

Bij het gebruik van een baardtrimmer is het risico op verwondingen met behulp van intacte mesjes aanzienlijk te verkleinen. Let er daarom bij de aanschaf van je Philips baardtrimmer op dat de mesjes geslepen zijn en geen gebreken vertonen.

Schone en scherpe messen helpen huidirritatie en verwondingen voorkomen.

Om de mesjes van je Philips baardtrimmer in goede staat te houden, moeten ze goed onderhouden worden. Het is handig om na te gaan of de mesjes van de Philips baardtrimmer gemakkelijk schoon te maken zijn. Voor een geslaagde baardstyling is het even belangrijk dat je de mesjes van je Philips baardtrimmer regelmatig onderhoudt en slijpt. Het is voordelig om een Philips baardtrimmer te kiezen die voorzien is van zelfslijpende mesjes.

Accessoires

Om je baard effectief te onderhouden en te stylen, heb je de juiste accessoires voor je Philips baardtrimmer nodig. Afhankelijk van de soort baard zijn verschillende opzetstukken bijzonder geschikt. Daarom is het raadzaam bij de aanschaf van je Philips baardtrimmer na te gaan of hij voorzien is van de juiste accessoires.

Voor sommige baardstijlen is het handig als de Philips baardtrimmer verschillende opzetstukken bevat, zoals een keuze uit opzetstukken voor baardkammen, precisietrimmers of een detailkam opzetstuk. Niet elk hulpstuk is geschikt voor elke baardstijl of textuur.

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je een Philips baardtrimmer koopt

Voor je een Philips baardtrimmer koopt, is het raadzaam je eerst op de hoogte te stellen van wat basisinformatie.

Om je een snel overzicht te geven van het ruime assortiment Philips baardtrimmers en je te helpen de juiste Philips baardtrimmer voor je te kiezen, hebben we hieronder een paar vragen beantwoord die zowel voor als na de aanschaf van een Philips baardtrimmer nuttig kunnen zijn.

Wat onderscheidt Philips baardtrimmers van andere fabrikanten?

De fabrikant Philips staat bekend om zijn vernieuwende en hoogwaardige producten. Het brede assortiment van Philips omvat zowel gezondheidstechnologie als huishoudelijke apparaten. Haar- en baardverzorgingsapparaten maken ook integraal deel uit van Philips’ brede assortiment, zoals de Philips baardtrimmers.

Philips Bartschneider-1

Style je baard zoals jij dat wilt met de Philips baardtrimmers.
(Image source: Unsplash credentials Alexander Andrews/ unsplash)

Wat de Philips baardtrimmers betreft, besteedde Philips vooral aandacht aan het gebruiksgemak van het apparaat, zodat de klant bij het gebruik ervan precieze resultaten kan bereiken.

Welke soorten baardtrimmers biedt Philips aan?

Als je een baardtrimmer van Philips wilt kopen, kun je kiezen uit drie verschillende producttypes, die hun voordelen bieden, afhankelijk van het soort baard en het toepassingsgebied. Philips biedt de volgende soorten baardtrimmers aan:

Art Voordelen Nadelen
Baardtrimmers voor ultieme precisie Gemakkelijk te gebruiken, lasergeleidingstechnologie, precisietrimmer, waterproof, zelfslijpende mesjes Hoger prijssegment, kleine marge voor lengte-aanpassing (0,4 tot 7 milimeter)
Baardtrimmers voor schoon gebruik Stofzuigsysteem voor schoon trimmen, afwasbare opzetstukken, Zelfslijpende mesjes, lange levensduur van de batterij niet waterdicht, grotere lengte-instelstappen
Baardtrimmer voor een gelijkmatig resultaat geschikt voor langere baarden, veel lengte-instellingen, waterdicht, zelfslijpende mesjes 1-traps batterij-indicator

Hieronder tonen we je de voordelen van elk type Philips product en hoe ze van elkaar verschillen.

Baardtrimmer voor ultieme precisie

Als je je baard nauwkeurig wilt trimmen, is de Philips baardtrimmer voor ultieme precisie het juiste gereedschap voor jou. Uitgerust met lasergeleidingstechnologie, kun je met deze Philips baardtrimmer je baard met precisie trimmen. Je kunt het laserlicht van de Philips baardtrimmer gebruiken als gids bij het trimmen van je baard, zodat je gemakkelijk duidelijke en zuivere overgangen kunt maken.

Dit type product is dus ook geschikt voor jou als je nog geen expert bent in het stylen van je baard en veel waarde hecht aan een goed verzorgd uiterlijk.

Goed onderhoud en schoonmaken verlengen meestal de levensduur en de functionaliteit.

Omdat dit Philips model waterdicht is, maakt dit het schoonmaken van de Philips baardtrimmer veel gemakkelijker. Dit betekent dat als de Philips baardtrimmer in aanraking komt met water, je niet bang hoeft te zijn dat hij defect is.

Niettemin heeft de vernieuwende lasertechnologie ook zijn prijs en is hij duurder in vergelijking met de andere soorten producten in het Philips assortiment baardtrimmers. Als de prijs voor jou een doorslaggevend aankoopcriterium is, dan zal een van de volgende baardtrimmers je ook tevreden stellen.

Baardtrimmer voor schoon gebruik

Met dit type Philips baardtrimmer ziet niet alleen je baard er netjes en verzorgd uit, maar ook je badkamer. Het geïntegreerde vacuümsysteem van de Philips baardtrimmer, dat een krachtige luchtstroom heeft, vangt meer van de afgesneden haartjes op dan andere modellen.

Zo kun je met het vacuümsysteem schoon werken met de Philips baardtrimmer, want het meeste haar belandt in de haaropvangkamer van het apparaat.

Dit betekent dat je de mesjes niet hoeft te onderhouden of te slijpen met olie om de langdurige werking van je Philips baardtrimmer te garanderen. Om het snijelement schoon te maken en losse haren uit de haaropvangkamer te verwijderen, spoel je het eenvoudig af onder stromend water. Wees voorzichtig, want het toestel als geheel is niet waterdicht.

Een krachtige oplaadbare batterij zorgt voor flexibel werken met de Philips baardtrimmer.Als flexibel werken met de Philips baardtrimmer zonder hinderlijk snoer heel belangrijk voor je is, dan is dit model geschikt voor je. Met een oplaadtijd van een uur kun je de Philips baardtrimmer tot 100 minuten op de batterij gebruiken.

Hoewel de Philips baardtrimmer je een verscheidenheid aan lengte-instellingen biedt, kunnen de afstanden slechts in stappen van 0,5 milimeter ingesteld worden. Bijgevolg kun je de gewenste lengte van je baard maar tot op zekere hoogte bepalen.

Baardtrimmer voor een gelijkmatig resultaat

De Philips baardtrimmer voor een gelijkmatig resultaat is uitgerust met het Philips Lift and Trim Pro systeem en helpt je om een gelijkmatig getrimde baard te stylen. Elk afzonderlijk haartje wordt opgetild en in de juiste positie naar de roestvrijstalen mesjes geleid, zodat je baard netjes en gelijkmatig getrimd wordt.

Als variantie belangrijk voor je is en je je baard graag zowel als driedaagse baard als als langere baardlook wilt stylen, dan is dit Philips baardtrimmer model iets voor jou.

Afhankelijk van de lengte van je baard kun je het opzetkammetje gebruiken voor baarden tot 10 millimeter, voor een driedaagse baard, of het opzetkammetje voor baarden tot 20 millimeter lang. De Philips baardtrimmer heeft 40 verschillende lengte-instellingen, die je gemakkelijk kunt instellen van 0,4 tot 10 millimeter.

Als je je baard kort wilt houden, kun je de snijlengte instellen tussen 0,4 en 2 millimeter, in stappen van 0,2 millimeter.

Tussen 2 en 5 millimeter kun je met de Philips baardtrimmer een baard van drie dagen stylen door hem met intervallen van 0,5 millimeter bij te stellen. Voor langere baarden kun je de gewenste lengte instellen van 5 millimeter naar boven in stappen van 1 millimeter.

Philips Bartschneider-2

Een goede baardverzorging is vooral nodig voor een langere volle baard. Daarom is de Philips baardtrimmer met verschillende lengte-instellingen een geschikt hulpmiddel om je baard in vorm te houden.
(Image source: Unsplash credentials SHTTEFAN/ unsplash)

Als je ook veel belang hecht aan het feit dat je Philips baardtrimmer gemakkelijk schoon te maken is, dan zit je met dit type product helemaal goed. De Philips baardtrimmer voor een gelijkmatig resultaat is waterdicht en kan dus zonder aarzelen onder stromend water gereinigd worden.

Een nadeel van de Philips baardtrimmer is de batterij-indicator. Omdat dit een 1-staps batterij-indicator is, is het wat moeilijk om op tijd op netvoeding over te schakelen. Daarom is het beter deze Philips baardtrimmer tijdig op een stroombron aan te sluiten, zodat je zonder ongewenste onderbrekingen met het apparaat kunt werken.

Zijn er reserveonderdelen en accessoires verkrijgbaar voor Philips baardtrimmers?

Als je reserveonderdelen of accessoires voor je Philips baardtrimmer nodig hebt, kun je die online vinden bij de fabrikant Philips zelf. Het assortiment baardtrimmers in de Philips online winkel bevat echter alleen stekkers of opbergzakjes.

Als je, ondanks de verwachte lange levensduur van de Philips baardtrimmer, een vervanging nodig hebt voor defecte mesjes of een afgebroken opzetkam, kun je contact opnemen met de Philips klantenservice om na te gaan of er een garantiegeval bestaat. In het ideale geval kun je zelfs het apparaat laten vervangen.

In principe zul je, dankzij de hoogwaardige afwerking van de Philips baardtrimmers, de neiging hebben geen reserveonderdelen nodig te hebben voor opzetkammen of nieuwe mesjes.

Omdat Philips bijvoorbeeld zelfslijpende mesjes in de Philips baardtrimmer heeft geïntegreerd, zijn de slijtageplekken navenant gering en is onderhoud van de mesjes niet per se nodig.

Als je vervangingsonderdelen zoekt voor een Philips toestel van een andere productlijn, dan moet je grondig kijken in de online winkel van de fabrikant. Philips biedt accessoires en diverse vervangingsonderdelen voor een breed scala van toestellen.

Tegen welke prijzen worden Philips baardtrimmers verkocht?

Philips baardtrimmers koop je al voor 50 euro. Afhankelijk van het model reikt de prijs tot ongeveer 150 euro. Omdat Philips een fabrikant is die al enkele jaren bekend staat om zijn hoge niveau van kwaliteit en innovatie, zul je ook met Philips baardtrimmers uit het lagere prijssegment een behoorlijk trimresultaat voor je baard kunnen bereiken.

Philips Bartschneider-3

Met een hoogwaardige baardtrimmer van Philips bereik je langdurig precieze en verzorgde trimresultaten.
(Image source: Unsplash credentials Jan Kopriva/ unsplash)

Philips baardtrimmers die uitgerust zijn met navenant nieuwe technologieën zoals lasergeleidingstechnologie zijn meestal iets duurder. Deze hebben natuurlijk hun voordelen, en zijn een topper, vooral wat betreft gebruiksvriendelijkheid.

Voordat je een Philips baardtrimmer koopt, moet je je ervan bewust zijn dat dit een investering voor de lange termijn is. De hoogwaardige baardtrimmers van Philips hebben een navenant lange levensduur als het apparaat goed onderhouden en gereinigd wordt. Behalve dat biedt Philips je ook nog eens 2 jaar garantie op je toestel.

Welke alternatieven zijn

er voor Philips baardtrimmers?
Philips baardtrimmers zijn alleen geschikt om de baard op verschillende lengtes te trimmen. Als je een apparaat zoekt dat ook functies heeft, biedt Philips ook andere alternatieven die verder gaan dan het toepassingsgebied van baard trimmen. Hieronder presenteren we twee productalternatieven voor Philips baardtrimmers die ook deel uitmaken van het brede Philips assortiment.

Producttype Toepassingsgebied Functie Eigenschap
Multigroom Baard, haar, lichaam area Precisie trimmen en scheren All-round hulpmiddel: Totale lichaamsverzorging
One Blade Baard, gezicht Elektrisch trimmen, nat scheren Variatie in baardstijlen

Om je een beter overzicht te geven van de essentiële kenmerken en functies van de Philips baardtrimmer alternatieven, hebben we in de volgende alinea’s wat informatie voor je verzameld.

Philips Multigroom

De Philips Multigroom is een echt allround hulpmiddel onder de baardtrimmers. Je kunt hem niet alleen gebruiken als baardtrimmer, maar hij kan ook lichaamshaar trimmen en scheren. Met het juiste hulpstuk kun je ook precies werk doen, zoals het trimmen van neus- of oorhaar. Op dezelfde manier kun je hoofdhaar trimmen en je baard stylen zoals je wilt met de Philips Multigroom.

Philips combineert precisie en veelzijdigheid in de Multigroom. Omdat de Philips Multigroom voorzien is van een verscheidenheid aan opzetstukken, kun je jezelf met dit hulpmiddel van top tot teen verzorgen, zelfs onder de douche.

Philips One Blade

De Philips One Blade serie is ideaal voor het stylen van je gezicht en baard. Ook hier zijn er verschillende opzetstukken die geschikt zijn voor het trimmen en scheren van een breed scala aan baardlengtes. Met een Philips One Blade kun je niet alleen je baard trimmen, maar ook je contouren goed verzorgen.

Philips Bartschneider-4

Veelzijdigheid en variatie – Met het Philips One Blade kun je verschillende baardlooks stylen, zodat je niet meer naar de kapper of de kapper hoeft.
(Image source: Unsplash credentials Johanna Buguet/ unsplash)

Als je een hulpmiddel zoekt voor verschillende baardstijlen, voor het trimmen, scheren en stylen van elke baardlengte, dan is de Philips One Blade een goed alternatief voor de Philips baardtrimmer. Omdat het Philips One Blade niet zo dicht op de huid snijdt als gewone mesjes, garandeert het een comfortabel gebruik en is het precies de juiste keuze voor je gezicht.

Hoe stel ik mijn Philips baardtrimmer goed in voor gebruik en hoe bedien ik het apparaat op de juiste manier?

Voordat je je Philips baardtrimmer voor het eerst gebruikt, is het belangrijk de gebruiksaanwijzing van je model aandachtig door te lezen. Dit zal veel vragen over het juiste gebruik van het Philips toestel ophelderen.

Voordat je de Philips baardtrimmer voor de eerste keer gebruikt, moet je controleren of het apparaat intact is.

Zorg ervoor dat de hulpstukken goed gemaakt zijn en dat de messen intact zijn. Zo kun je mogelijke schade op tijd opsporen en het risico op verwondingen verkleinen.

Philips Bartschneider-5

De Philips baardtrimmer kan zowel gebruikt worden om een korte baard van drie dagen te trimmen als een langere volle baard.
(Afbeelding bron: Unsplash credentials Alvin Mahmudov/ unsplash)

Voordat je de Philips baardtrimmer gebruikt, moet je je bewust zijn van het uiterlijk van je baard dat je wilt bereiken. Dat wil zeggen, wees duidelijk over de lengte van je baard en kies het passende hulpstuk. Je moet er ook speciaal op letten dat je de juiste lengte-instelling kiest op je Philips baardtrimmer.

Wist je dat je je baard gemakkelijker kunt trimmen als je hem van tevoren goed wast?

Je baard wassen met een baardshampoo of conditioner maakt het haar zachter, wat je weer helpt bij het trimmen.

Als je nog steeds niet zeker weet hoe je je Philips baardtrimmer goed gebruikt, kun je op YouTube ook een of twee video tutorials vinden over het onderwerp baardtrimmen.

Wat zijn de voordelen van Philips baardtrimmers met lasertechnologie?

Philips baardtrimmers zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder de nieuwe lasergeleidende technologie van Philips. Als je de Philips baardtrimmer met lasertechnologie gebruikt, word je bij het trimmen van je baard ondersteund door een rood laserlicht. Dit geeft houvast, zodat je het laserlicht gemakkelijk kunt volgen bij het stylen van je baard. Het resultaat: een symmetrische, nauwkeurig getrimde baard.

Ondanks het laserlicht vormt de Philips baardtrimmer met lasergeleidingstechnologie geen gevaar voor de ogen en kan dus veilig thuis gebruikt worden.

Een Philips baardtrimmer met lasertechnologie maakt het je gemakkelijker om nauwkeurig met het apparaat te werken, maar deze extra functie heeft ook zijn prijs. Philips baardtrimmers die deze vernieuwende technologie niet hebben, voldoen ook aan hun doel en bereiken nauwkeurige resultaten.

Als je niet te veel geld wilt uitgeven aan je Philips baardtrimmer, kun je ook een goed verzorgd baardbeeld krijgen met een Philips baardtrimmer model zonder deze functie.

Hoe maak ik mijn Philips baardtrimmer schoon?

Om je Philips baardtrimmer in goede staat te houden, moet hij regelmatig grondig schoongemaakt worden. Veel Philips modellen zijn waterdicht, zodat je je baardtrimmer gemakkelijk onder stromend water kunt afwassen.

Goede hygiëne is de sleutel tot het voorkomen van huidirritatie en -ontsteking.

Er zijn echter Philips baardtrimmers die niet geschikt zijn om met water te reinigen. Voor deze baardtrimmers is het aan te bevelen ze met een reinigingsborsteltje schoon te maken.

De meeste Philips baardtrimmer accessoires bevatten al een reinigingsborsteltje om het apparaat goed schoon te maken.

Je vindt de juiste reinigings- en verzorgingsinstructies voor je Philips baardtrimmer ook in de gebruiksaanwijzing die bij je Philips model geleverd wordt.

Is mijn Philips baardtrimmer waterproof?

Veel Philips baardtrimmers zijn waterdicht en kunnen gemakkelijk onder stromend water gereinigd worden. Sommige Philips baardtrimmers zijn echter niet 100% waterdicht, dus alleen de opzetstukken ervan mogen in contact komen met water.

Als je niet zeker weet of je Philips baardtrimmer werkelijk waterdicht is, kun je een kijkje nemen in de gebruiksaanwijzing die bij het apparaat geleverd wordt. Daar vind je meer gedetailleerde informatie over je Philips baardtrimmer.

Is mijn Philips baardtrimmer defect en hoe kan ik hem repareren?

Als je denkt dat je Philips baardtrimmer defect kan zijn, moet je hem eerst loskoppelen van de stroombron, want het apparaat kan gevaar voor verwonding opleveren. Als je niet zeker weet of er schade aan het apparaat is of dat de batterij niet meer werkt, is het raadzaam contact op te nemen met de Philips klantenservice voordat je je Philips baardtrimmer verder gebruikt.

Als algemene regel laat je inspectie en reparatie van je baardtrimmer over aan de experts. Zo breng je jezelf of anderen niet in gevaar.

Antwoorden op veelgestelde vragen over Philips baardtrimmers kun je vinden op de Philips support website. Daar vind je informatie en tips over het onderhoud van je baardtrimmer. Bovendien kun je hier de gebruiksaanwijzing van verschillende Philips baardtrimmers bekijken, voor het geval je de gebruiksaanwijzing niet bij de hand hebt.

Philips raadt je af zelf te proberen het apparaat te repareren en biedt je aan je Philips baardtrimmer op te sturen om de toestand te beoordelen en passende reparatie- of vervangingsmaatregelen te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is het modelnummer van je Philips baardtrimmer in te vullen in een formulier op de Philips website en de procedure kan beginnen.

Welke garantie geeft Philips op mijn baardtrimmer?

Zelfs bij goed gebruik en onderhoud van de Philips baardtrimmer kan er een defect optreden. Philips garandeert de koper van een Philips baardtrimmer dat het product vrij is van defecten in vakmanschap en materiaal gedurende een periode van twee jaar vanaf de datum van eerste aankoop van het product.
De garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke koper van het apparaat.

Het originele aankoopbewijs moet aan de dealer getoond worden als garantiebewijs en voor een vlotte afhandeling. Het is handig om gegevens over de datum van aankoop, de naam en het adres van de dealer en het serienummer, indien beschikbaar, of de modelaanduiding van het produkt bij de hand te hebben.

Als er een garantieclaim wordt ingediend, zal Philips het product repareren, vervangen of de aankoopprijs terugbetalen, afhankelijk van het geval.

Beeldbron: Dmytro/ 123rf.com

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies