Laatst bijgewerkt: 01-06-2022

Onze selectiecriteria

17Onderzochte producten

64Bestede uren

32Beoordeelde onderzoeken

228Verzamelde opmerkingen

Moroccan Oil is een haarproduct dat arganolie bevat. Het kan zowel op nat als droog haar gebruikt worden, maar het werkt het beste als je het op vochtig of handdoekdroog haar aanbrengt. De olie helpt de schubbenlaag van je lokken glad te strijken zodat ze er glanzend en gezond uitzien zonder ze te verzwaren met zware producten zoals serums op basis van siliconen doen.
Beste Marokkaanse olie: Onze selectie

Marokkaanse olie: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Marokkaanse Olie zijn er en wat bepaalt een goed product?

Moroccan Oil is er in verschillende formules, waaronder Original Formula, Hydrating Styling Cream en Curl Defining Crème. De Originele Formule is het meest populaire product voor alle haartypes, omdat het op nat of droog haar gebruikt kan worden om pluizig en golvend haar te temmen. Het werkt ook uitstekend als hittebeschermer bij het föhnen van je lokken. Heb je krullend haar dat de neiging heeft soms weerbarstig te worden, probeer dan de curl defining crème die de krullen helpt verzachten zonder ze te zwaar te maken.

Antwoord: Een goede Marokkaanse olie moet aangenaam ruiken, ze mag niet te dik of te dun zijn en de kleur van de olie mag in de loop van de tijd niet veranderen. Het is ook belangrijk dat je je product minstens 6 maanden zonder problemen kunt gebruiken.

Wie moet een Marokkaanse olie gebruiken?

Iedereen die glans, zachtheid en handelbaarheid aan zijn haar wil geven. Het is perfect voor alle haartypes, ook voor krullend, steil of golvend haar. Marokkaanse Olie kan op nat of droog haar worden gebruikt als een behandeling vóór het wassen, voordat je je lokken in model föhnt.

Op grond van welke criteria moet je een Marokkaanse Olie kopen?

Antwoord: Het eerste wat je moet doen is de ingrediënten controleren. Marokkaanse Olie producten worden gemaakt met arganolie, die in Marokko en andere delen van Afrika al eeuwenlang als haarbehandeling wordt gebruikt. Bevat het dit ingrediënt niet, dan is het niet echt Marokkaanse Olie. Kijk ook naar het prijskaartje; als je ziet dat een fles $50 of meer kost, moet er wel iets bijzonders aan zijn – maar bedenk dat duur soms niet betekent dat het ook van betere kwaliteit is (of zelfs echt). Zorg er tenslotte voor dat je de prijzen tussen verschillende winkeliers vergelijkt voor je je product koopt. Je kunt online geweldige aanbiedingen vinden op sites als Amazon en eBay, dus ga niet alleen af op wat de plaatselijke salon rekent.

Antwoord: Het eerste waar je op moet letten is de ingrediëntenlijst. Als er minerale olie in zit, krijg je geen zuiver Marokkaanse Olie product. Het is ook belangrijk na te gaan of er geen toegevoegde geurstoffen of conserveringsmiddelen in je haarverzorgingsproducten zitten, want die kunnen erg schadelijk zijn en allergieën veroorzaken op de gevoelige huid.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Marokkaanse Olie?

Voordelen

Marokkaanse olie is een geweldig product voor mensen met krullend haar. Het helpt pluis onder controle te houden en geeft glans zonder de krullen te verzwaren of ze er vettig uit te laten zien. De olie werkt ook goed op steil, golvend en fijn haar, want het geeft je lokken wat meer volume terwijl ze er glanzend en gezond uitzien.

Nadelen

Marokkaanse olie is een beetje prijzig, maar het is de prijs waard. Het kan moeilijk te vinden zijn in winkels en online, dus het kan zijn dat je rechtstreeks op hun website moet bestellen of wachten tot je plaatselijke schoonheidsspeciaalzaak het weer in voorraad heeft. Sommige mensen zeggen dat ze het niet prettig vinden hoe vettig dit product hun haar doet aanvoelen na een tijdje gebruik; ik heb echter nog helemaal geen problemen ondervonden met mijn haar dat vet aanvoelt bij gebruik van deze olie. Ook als je iets natuurlijkers zoekt dan Marokkaanse olie zijn er andere mogelijkheden, zoals Arganolie, die net zo goed werkt op droog beschadigd haar zonder een vettig residu achter te laten.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Moroccanoil
  • Moroccanoil
  • Moroccanoil

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Marokkaanse olie in onze review kost ongeveer 22 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 40 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies