Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

30Onderzochte producten

66Bestede uren

12Beoordeelde onderzoeken

156Verzamelde opmerkingen

Fosfatidylserine is een fosfolipide, waaruit de celmembraan is opgebouwd. Het helpt de gezonde hersenfunctie in stand te houden door de neurotransmitter activiteit te ondersteunen en de bloedstroom in de hersenen te bevorderen.
Fosfatidylserine: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste fosfatidylserine: Onze selectie

Hersenstimulerende fosfatidylserine capsules

Op zoek naar een manier om je geheugen en cognitieve functie te verbeteren? Zoek niet verder dan onze fosfatidylserine capsules met maximale potentie. Onze veganistische capsules zijn gemakkelijk in te nemen en geven je 150 mg fosfatidylserine per portie. Met 60 porties per potje is ons product een grote waarde vergeleken met soortgelijke producten op de markt.

Raw Passion Fosfatidylserine capsules: 120 porties van elk 100mg

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Als je op zoek bent naar een goede keuze supplementen die veel waar voor je geld bieden, dan zijn onze Fosfatidylserine capsules de perfecte optie. Elk zakje bevat 120 capsules, wat genoeg is voor 120 porties. Elke portie van 1 capsule per dag levert 100 mg fosfatidylserine, dat een belangrijke voedingsstof is voor ons lichaam. Ons supplement met fosfatidylserine is gluten- en zuivelvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bij Raw Passion zijn we een team van deskundigen op het gebied van geestelijke gezondheid en fitness, die geloven in het leveren van supplementen van hoge kwaliteit met een uitstekende klantenondersteuning. We gebruiken alleen rauwe poeders in onze producten omdat die de hoogst mogelijke kwaliteit voedingsstoffen leveren. Al onze producten worden geleverd met een certificaat van overeenstemming, zodat je zeker bent van hun kwaliteit.

Kinoko Life Neuro 125 Fosfatidylserine: Het perfecte product om te helpen bij cognitieve en hersenfuncties.

Zoek je een product dat helpt bij cognitieve en hersenfuncties? Zoek niet verder dan Kinoko Life Neuro 125 Fosfatidylserine. Onze neuro PS125 geeft zuivere en natuurlijke fosfatidylserine in vloeibare capsules (softgel) met 3x opneembare eigenschappen, die het fosfatidylserine gehalte aanvullen. Dit helpt bij een grotere assimilatie door ons lichaam, tot 300 mg van eersteklas kwaliteit. Al onze producten worden aan strenge controles onderworpen, en voortdurend getest in analytische laboratoria – zodat je er zeker van bent dat je een product van hoge kwaliteit krijgt. Bovendien is het glutenvrij, zonder magnesiumstearaat, sojavrij en non-GMO.

Fosfatidylserine: Vaak gestelde vragen

Welke soorten fosfatidylserine zijn er en wat bepaalt een goed product?

Antwoord: Er zijn twee soorten fosfatidylserine. De ene is afgeleid van soja en de andere van zonnebloemlecithine. De soort die ik aanbeveel, en die in alle studies op mensen gebruikt is, heet PS 100 van Life Extension Foundation (www.lef.org). Dit product bevat een mengsel van fosfolipiden, waaronder zowel DHA als EPA, en ook de natuurlijke vorm van PS (PS 100), zonder enige vulstoffen of toevoegingen. Het komt ook in capsules in plaats van tabletten, zodat het gemakkelijker door te slikken is dan de meeste producten die er nu op de markt zijn.

De kwaliteit van een fosfatidylserine supplement wordt bepaald door de hoeveelheid fosfolipiden die het product bevat. Om werkzaam te zijn, moet het minstens 20% fosfolipiden bevatten en niet meer dan 2% vrije vetzuren (FFA’s). Het is ook belangrijk dat er geen andere ingrediënten aan de formule toegevoegd zijn die de absorptie of de werkzaamheid kunnen verstoren.

Wie zou een fosfatidylserine moeten gebruiken?

Iedereen die zijn geheugen en concentratie wil verbeteren. Fosfatidylserine is een geweldig nootropicum voor studenten, atleten of ieder ander die zijn hersenkracht wil vergroten. Het is ook behulpzaam bij het verbeteren van de stemming en het verminderen van stress, wat ook kan leiden tot een betere slaapkwaliteit.

Op grond van welke criteria moet je een Fosfatidylserine kopen?

Kwaliteit is de belangrijkste factor waarmee je rekening moet houden als je een Phosphatidylserine koopt. Wil je een product kopen dat je lichaam effectief zal helpen, dan is het heel belangrijk dat je er een vindt die van hoogwaardige ingrediënten gemaakt is. Je moet ook zoeken naar producten zonder bijwerkingen en die veilig zijn voor langdurig gebruik.

Let op de dosering van de fosfatidylserine. De beste fosfatidylserine producten zullen een dosis ergens rond de 100 mg per portie gebruiken, maar sommige kunnen zo laag zijn als 50mg of zelfs 25mg. Kijk altijd op etiketten voor deze informatie en neem nooit meer dan je nodig hebt om je gewenste effect te bereiken.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een fosfatidylserine?

Voordelen

Fosfatidylserine is een natuurlijk voorkomend molecuul dat in de membranen van cellen voorkomt. Het speelt een belangrijke rol in de cel-tot-cel communicatie, en het helpt bij de regulering van neurotransmitters (de chemische stoffen die boodschappen van de ene zenuwcel naar de andere sturen). Bovendien is aangetoond dat fosfatidylserine een gezonde hersenfunctie ondersteunt door te helpen bij geheugenherinnering en concentratie.

Nadelen

Er zijn tot nu toe nog geen nadelen opgemerkt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Hepatica
  • Now Foods
  • Cerebra

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Fosfatidylserine in onze review kost ongeveer 10 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 55 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies