Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

25Onderzochte producten

44Bestede uren

26Beoordeelde onderzoeken

170Verzamelde opmerkingen

Een stijltang is een apparaat dat je gebruikt om pluis en knikken in je haar weg te werken. Het werkt met keramische of toermalijn platen die tot hoge temperaturen verhit worden, zodat ze de haarschubben van elke haarlok glad kunnen strijken. De hitte van deze platen helpt ook de uiteinden aan elkaar te verzegelen voor extra glans en zachtheid.
Straightener: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste straightener: Onze selectie

Het perfecte haarverzorgingsapparaat

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Als je een haarverzorgingsapparaat zoekt dat je haar op sharon-niveau geeft, zoek dan niet verder. Dit product zendt negatieve ionen uit en voedt je haar terwijl het de haarschubben herstelt. Het heeft ook een u-vormige verwarmingsdraad die de warmte gelijkmatig verdeelt en een constante temperatuur handhaaft. Plus, het stille ontwerp maakt het comfortabel in gebruik.

Het beste haarverzorgingsproduct

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Dit haarverzorgingsproduct is het beste op de markt. Het zendt negatieve ionen uit om je haarschubben te helpen voeden en herstellen, zodat je glad en glanzend haar krijgt. De u-vormige verwarmingsdraad verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat je haar niet blijft plakken na het droogblazen. Dit product heeft ook een stille vormgeving, waardoor het comfortabel in gebruik is.

Philips Haardroger & Styler Set: Krijg de perfecte haarstijl met deze unieke set

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Ben je op zoek naar een krachtige haardroger waarmee je de perfecte stijl kunt creëren? Zoek niet verder dan de Philips Föhn & Styler Set. Deze set wordt geleverd met een uniek thermoprotect hulpstuk dat warme en koele lucht mengt om je te helpen je gewenste look te bereiken. Hij heeft ook drie warmte- en snelheidsstanden, zodat je je ervaring aan je eigen wensen kunt aanpassen. Plus, met een snelle opwarmtijd van slechts 60 seconden, kun je de stijltang meteen gebruiken. En dankzij zijn 1600W droogvermogen geeft deze haardroger je elke dag prachtige resultaten.

Straightener: Vaak gestelde vragen

Welke soorten stijltangen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn een paar verschillende soorten stijltangen. De meest gebruikelijke is de stijltang, die platen heeft die evenwijdig aan elkaar lopen en zowel op nat als droog haar gebruikt kunnen worden. Een ander type is een ionische stijltang, die keramische technologie gebruikt om pluis te verminderen en tegelijk glans en gladheid toe te voegen voor beter handelbare resultaten.

De beste stijltang moet snel kunnen opwarmen, een lang snoer hebben en de platen moeten gemakkelijk glijden. Het is ook belangrijk dat hij een automatische uitschakelfunctie heeft, zodat je je haar niet per ongeluk verbrandt.

Wie moet een stijltang gebruiken?

Heb je krullend haar en wil je het steil maken, dan is een stijltang iets voor jou. Je kunt dit gereedschap ook gebruiken als je haar beschadigd is door hitte of chemicaliën. Het helpt de schade na verloop van tijd herstellen en geeft je lokken die gladde look die ze altijd al wilden.

Op basis van welke criteria moet je een stijltang kopen?

De belangrijkste criteria voor het kopen van een stijltang zijn de volgende:

De temperatuur van de platen. Ze moet hoog genoeg zijn om je haar glad en glanzend te maken, maar niet zo hoog dat ze het beschadigt. Een goede vuistregel is dat als je je hand niet comfortabel boven de plaat kunt houden terwijl hij draait, je hem niet moet gebruiken. Als je superstrakke resultaten wilt (en wie wil dat niet?) zoek dan een model met meerdere warmtestanden of variabele temperatuurregeling; zo heb je meer controle over hoeveel warmte waarheen en wanneer gaat.

Je moet letten op de warmte-instellingen en hoe heet ze worden. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer schade je aan je haar kunt toebrengen. Idealiter moet de temperatuur rond de 350-400 graden Fahrenheit (176 – 204 Celsius) liggen. Kijk ook of er veiligheidsfuncties zijn, zoals een thermische onderbreking of een automatische uitschakeling, die je stijltang uitschakelt als hij niet gebruikt wordt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een stijltang?

Voordelen

De stijltang is de meest eenvoudige van alle krultangen. Hij heeft een platte plaat met keramische of toermalijn platen die tot 450 graden F verwarmd worden. Deze stijltang kan op elk haartype gebruikt worden, maar hij werkt het best voor middeldikke en dikke lokken omdat die niet veel hitte nodig hebben om ze goed gekruld te krijgen. Een stijltang heeft ook een automatische uitschakelfunctie, zodat je je huis niet in brand steekt als je het vergeet.

Nadelen

Stijltangen zijn niet de beste keuze voor mensen met dik, krullend of golvend haar. Ze kunnen ook schadelijk zijn voor je haar als je ze te vaak gebruikt en je lokken niet goed verzorgt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Remington
  • Remington
  • PHILIPS

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Straightener in onze review kost ongeveer 21 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 111 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Recensies