Laatst bijgewerkt: 24-08-2021

Onze selectiecriteria

10Onderzochte producten

21Bestede uren

5Beoordeelde onderzoeken

75Verzamelde opmerkingen

Het uiterlijk van je haar is een van de belangrijkste details van je persoonlijke imago en je hebt er de beste producten en apparatuur voor nodig. Als je een liefhebber bent van steil haar, dan weet je dat steil maken het allerbelangrijkste is, en Babyliss zijn er experts in. Wil je meer weten?

Je haar steil houden is een uitdaging, vooral als het blootgesteld wordt aan hoge temperaturen, waardoor het de neiging heeft te verbranden. Het is niet moeilijk voor te stellen dat verbrand haar het minste is waar je naar op zoek bent, en daarom is het zo belangrijk kennis te hebben van stijltangen en hun merken, vooral van Babyliss, als je op zoek bent naar goede resultaten.

Als je niet erg vertrouwd bent met het merk, vind je het misschien een beetje moeilijk uit te vogelen wat de voordelen ervan zijn en waarom je het zou moeten kiezen. Al dit gebrek aan kennis maakt het koopproces moeilijk, maar maak je geen zorgen, als dit het geval is, leren we je in dit artikel alles wat je moet weten.
Belangrijk om te weten

  • Babyliss stijltangen zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, steiltangen of krultangen (afhankelijk van hun functie) die bestaan uit twee platen, die de warmte gelijkmatig en gecontroleerd verspreiden, om het haar in vorm te brengen zonder het te verbranden. Ze worden vervaardigd door Babyliss, een schoonheidsmerk met meer dan 50 jaar ervaring.
  • Er zijn tegenwoordig verschillende merken op de markt, die allemaal allerlei mogelijkheden bieden om met Babyliss te concurreren, vooral op het gebied van steilen, maar de warmteregulatie en de duurzaamheid van de resultaten maken Babyliss tot het leidende merk.
  • Voor je een definitieve beslissing neemt, is het belangrijk dat je bepaalde aspecten in overweging neemt om je te helpen vergelijken, zodat je de juiste beslissing bij je aankoop kunt nemen. Factoren als grootte, functie, haartype en technologie zijn belangrijk.

Beste babyliss stijltang: Onze selectie

Koopgids

Nadat je de drie beste Babyliss haartangen hebt bekeken, moet je beeld duidelijker zijn en heb je er misschien al een in gedachten waarmee je aan je behoeften kunt voldoen. Maar voor je beslist, is het belangrijk een paar dingen te overwegen, die je in deze koopgids vindt.

De resultaten die je met een Babyliss stijltang krijgt zijn onovertroffen.
(Foto: Chekryzhova/ 123rf.com)

Hoeveel kosten Babyliss stijltangen?

Een van de dingen waar klanten zich het meest zorgen over maken is de prijs, en we zijn er zeker van dat jij dat ook bent. Je moet in gedachten houden dat de kosten van een product hand in hand gaan met de kwaliteit ervan en met de ervaring die het de klant biedt in termen van het oplossen van zijn behoeften. In het geval van Babyliss haartangen is de prijs betaalbaar.

Op de markt kan de prijs van babyliss haartangen veranderen, afhankelijk van wat je zoekt aan modellen en functionaliteit. Je vindt de prijs van dit soort apparatuur tussen 800 MXN en 3.000 MXN, afhankelijk van de extra elementen die ze kunnen bieden, waaronder kits met haardrogers of krultangen.

Wat is het verschil tussen babyliss stijltangen en andere merken?

Bij het kiezen van een bepaald product en merk is vergelijkend winkelen een proces dat je moet doen, want het is een heel effectieve manier om te bepalen welke optie voor jou het beste is. Daarom zie je hieronder de verschillen tussen babyliss stijltangen en andere merken.

Het grootste verschil tussen babyliss en zijn concurrenten ligt vooral in de snelheid van verwarmen, de verwarmingsregeling en de duurzaamheid, zowel wat betreft het stijlresultaat als de gebruiksduur van het merk, waardoor het een van de leiders is op de huidige markt van schoonheid en esthetiek, vergeleken met andere merken zoals Gama.

Babyliss stijltang Generieke stijltangen op de markt
Verwarmingssnelheid Onmiddellijk Ze duren tussen 2 en 5 minuten
Warmteregeling Handmatig en automatisch Handmatig
Duurzaamheid van het resultaat Meer dan 24 uur in goede conditie Tussen 15 en 20 uur, waardoor pluis gemakkelijk zichtbaar wordt.
Risico op verbranding Middelmatig-laag Middelmatig-hoog
Vergelijkende kosten Redelijk hoog Minder hoog

Waar koop je een Babyliss stijltang?

Babyliss stijltangen zijn tegenwoordig erg populair op de markt, ze zijn te vinden in verschillende winkels en verdelers van schoonheids- en esthetische hulpmiddelen. Als je dit geweldige product in een fysieke winkel wilt kopen, is een goede plek om dat te doen via Sally Beauty, dat filialen heeft in verschillende delen van Mexico.

Koop je het liever online, dan kun je terecht op de bekende portaalsites Amazon Mexico en Mercado Libre Mexico, waar je niet alleen toegang hebt tot de verschillende modellen van dit product, maar ook tot de publieke opinie over elk ervan. Andere uitstekende websites om te overwegen zijn Ebay en Linio Mexico.

Wat zijn de voor- en nadelen van Babyliss stijltangen?

Dit product wordt ongetwijfeld het meest gewaardeerd door klanten in de schoonheidsniche, omdat het een indrukwekkend niveau van kwaliteit en gebruikscomfort heeft, en dat weerspiegelt zich in de kwaliteit van de resultaten, die meestal onberispelijke en professionele kapsels zijn, zelfs als je het thuis gedaan hebt.

Het is duidelijk dat Babyliss stijltangen de eerste keus van velen zijn. Maar zoals elk product op de markt hebben ze voor- en nadelen, die je moet kennen om meer vertrouwen te hebben in het product dat je koopt.

Voordelen
  • Ze warmen snel op
  • Ze regelen de hitte, om verbranding te voorkomen
  • Ze zijn gemakkelijk te vervoeren
  • Ze hebben een gedeelte voor krullend haar
Nadelen
  • De prijzen kunnen wat hoog zijn
  • Omdat ze zo snel opwarmen, moeten ze met voorzichtigheid gebruikt worden, want ze kunnen erg verbranden als je ze slecht vastpakt.

Leuke weetjes: wat je nog niet wist over babyliss stijltang

In dit deel gaan we je enkele leuke weetjes over dit product en merk laten zien, zodat je er nog meer vertrouwd mee kunt raken voor je een beslissing neemt, en ook de oorsprong van de hoge kwaliteit ervan kunt begrijpen.

Waar worden Babyliss stijltangen gemaakt?

Een van de opmerkelijkste punten van dit merk is dat het hele fabricageproces van de stijltangen in Europa gebeurt, meer bepaald in Bergamo, Italië.

Dit is de grootste fabriek op het continent, en heeft een team dat bekend staat als “R&D”, waar nieuwe technologieën voor vernieuwing en creatie worden ontwikkeld.

Hoe lang is de garantie op Babyliss stijltangen?

Babyliss stijltangen worden geleverd met een garantie van het merk, die tussen de 3 en 5 jaar bedraagt, en die reageert in geval van fabrieksfouten. Het enige vereiste is de factuur van de aankoop van het product.

Deze garantie dekt in geen geval schade door oneigenlijk gebruik of reparaties door onbevoegd personeel.

Wist je dat Babyliss al meer dan 50 jaar bestaat? Zijn eerste product ontstond in 1961 in Parijs, en was een krultang, waarmee het de pionier was in de professionele distributie.

Koopcriteria: factoren waarmee je de verschillende modellen Babyliss stijltangen kunt vergelijken en beoordelen

Tenslotte leer je in dit deel enkele aspecten kennen waarmee je de ene en de andere kunt vergelijken, zodat het keuzeproces gemakkelijker verloopt. Het is belangrijk dat je dit proces uitvoert, zodat je aankoop het meest geschikt is voor je behoeften.

Haartype

Een van de aspecten waar Babyliss bij haar stijltangen de meeste nadruk op legt, is haartype, want ze willen elke klant het gereedschap bieden dat bij hem past, zonder schade te veroorzaken. Daarom is een van de criteria die ze voorstellen om hun modellen in te delen.

Dun/fragiel: Als je haar erg dun is en gemakkelijk breekt, moet je de modellen overwegen die daarvoor ontworpen zijn, en die lage temperaturen aankunnen, zoals 140°C tot 180°C. We raden je aan modellen te gebruiken met een lage temperatuur coating. We raden modellen aan met een voedende coating, zoals de Babyliss Argan Oil stijltang.

Dik/krullend: Als je krullend, erg krullend of gewoon dik haar hebt, moet je weten dat de stijltang die je koopt een hoge hittegraad moet hebben, tussen 200°C en 250°C, en ook met stoom, zodat het kan meegeven en vorm kan krijgen. Een Babyliss model dat voor dit geval wordt aanbevolen is het ultrasone strijkijzer met microdruppeltjes.

Functie

Babyliss heeft als merk twee belangrijke functiegebieden, omdat men gelooft dat het een van de beste op de markt is, dus is het belangrijk dat je de twee belangrijkste mogelijkheden kent die dit prestigieuze schoonheids- en haarverzorgingsbedrijf ontwikkelt.

Digitale indicator: Deze strijkijzers zijn preciezer, want ze geven de precieze temperatuur aan waarmee ze op het haar werken op het moment dat ze gebruikt worden. Ze zijn uitstekend en zeer aan te bevelen voor professioneel werk, want je hebt er meer controle over de temperatuur mee. De babyliss nano titanium digitale stijltang is een van de populairste.

Stoom: Deze functie is vooral bedoeld voor mensen met heel dik of van nature krullend haar, want dit is meestal het soort haar dat de normale hitte van de platen niet gemakkelijk aankan. De stoom dringt door in het haar en maakt het gladder, zodat het gemakkelijker te stylen is. Een van de populairste is de iPRO 230 Steam.

Technologie

Als de toonaangevende ontwikkelaars op de markt beschikt babyliss over de meest geavanceerde technologieën, en neemt niet langer zijn toevlucht tot verouderde methoden, want ze proberen hun klanten steeds de beste en nieuwste mogelijkheden te bieden. Daarom passen ze twee hoogwaardige niches toe als het gaat om de manier waarop de stijltangen werken.

Nanotechnologie: Dit is een van de meest verfijnde die Babyliss heeft, want deze technologie werkt op moleculair niveau, zodat ze de natuurlijke kenmerken van je haar benut en ze voor de volle 100% in het eindresultaat plaatst. Ideaal voor professionals. De Nano Titanium lijn implementeert deze technologie.

Ionische technologie: Ionen zijn je beste vriend als je last hebt van pluis. Omdat ze negatief zijn, gaan ze de elektrische lading tegen, waardoor het meeste pluis in het haar verdwijnt. Bovendien verwijderen ze ook vochtigheid zonder het haar uit te drogen, met een glanzend en steil resultaat als resultaat. Alle modellen in de PRO lijn werken op deze manier.

Maat

Als laatste detail moet je letten op de maat van de stijltang, want babyliss doet er alles aan om maten te ontwikkelen die afgestemd zijn op het haarvolume en het gebruiksgemak. Iets wat niet veel merken gedaan hebben, is je druk maken over hoeveel haar je gaat strijken, maar babyliss meet dat door de afmetingen.

Travel size: Dit is het kleinste model, ze werken niet met te veel haar tegelijk, door de kleine platen. Ze zijn handig om overal mee naar toe te nemen, en om het stijl te maken als het beschadigd of pluizig wordt.

Fijne stijltang: Dit is een groot, maar comfortabel formaat, perfect voor mensen met niet al te veel haar, en die hun haar snel willen steilen of krullen. Ze kunnen zonder al te veel moeite vervoerd worden, maar ze zijn daar niet voor ontworpen. De platen zijn heel dun, dus ze zijn het beste voor kort haar.

Brede platen: Dit zijn de dikste en breedste platen, met een grote capaciteit voor lokken. Ze zijn bedoeld voor mensen met lang, dik haar, omdat het in deze gevallen moeilijker is het haar te steilen of te krullen, en er meer ruimte en warmte nodig is.

(Zichtbare foto: David Pereiras/ 123rf.com)

Recensies