Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

22Onderzochte producten

59Bestede uren

13Beoordeelde onderzoeken

140Verzamelde opmerkingen

Lycopeen is een carotenoïde pigment dat tomaten, watermeloen en guave hun rode kleur geeft. Het komt ook in kleine hoeveelheden voor in andere vruchten en groenten, zoals papaja’s, roze grapefruit, abrikozen en dadelpruimen.
Lycopeen: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste lycopeen: Onze selectie

pureclinica Lycopeen

Op dit moment is het genoemde product niet leverbaar bij de leverancier. Daarom hebben wij het vervangen door een ander product met soortgelijke kenmerken. Meld een probleem.

Das Problem mit diesem Produkt wurde gemeldet. Danke!

Zoek je een manier om je gezondheid te verbeteren zonder bergen groenten te hoeven eten? Kijk dan niet verder dan ons 50mg sterk geconcentreerd lycopeen gestandaardiseerd tomatenextract. Onze unieke formule is rijk aan vitamine E en lycopeen, en is 300% sterker dan de leidende winkelmerken. Neem slechts één tablet per dag voor de gelijkwaardige gezondheidsvoordelen van het eten van 1.6kg tomaten. Bovendien kun je bij onze speciale aanbieding 2 flessen tegen een gereduceerde prijs kopen – zo kun je nog meer besparen.

De perfecte advertentietitel voor dit product zou zijn: 100 Capsules van Duits Kwaliteit Carotenoïden Complex.

Dit product is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor een carotenoïdencomplex van Duitse kwaliteit met luteïne, zeaxanthine, bètacaroteen en lycopeen. De hoge dosering van 100 capsules maakt het een goede keuze voor wie een manier zoekt om zijn gezondheid en welzijn te verbeteren. De ingrediënten in dit product zijn allemaal natuurlijk en zijn zorgvuldig uitgekozen om de best mogelijke resultaten te geven. Dit product wordt in Duitsland vervaardigd en de gebruikte grondstoffen zijn afkomstig uit EU- en niet-EU-landen. De verpakking is zo ontworpen dat de voedingssupplementen lang houdbaar zijn en gemakkelijk gedoseerd kunnen worden.

Vitamintrend Duitse kwaliteitscapsules

De vitamintrend german quality capsules zijn een hooggedoseerd voedingssupplement met werkzame stoffen en zaagpalmextract van vitamintrend. Een capsule bevat 50ug selenium, 15mg zink, 200mg zaagpalmextract, waarvan 50mg vetzuren, 40mg plantensterolen, waarvan 30mg bèta-sitosterol, 20mg opuntia ficus indica, en 40mg lycopeenkorrels, waarvan 8mg lycopeen. De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 capsule per dag bij een maaltijd en veel water. Dit product is vrij van fructose, lactose, gluten, gist, gelatine soja smaakstoffen conserveermiddelen pesticiden fungiciden meststoffen kleurstoffen stabilisatoren GMO’s magnesiumstearaat en allergenen.

Lycopeen: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Lycopeen zijn er en wat bepaalt een goed product?

Antwoord: Er zijn twee soorten Lycopeen, cis-Lycopeen en trans-Lycopeen. Het verschil tussen de twee is dat de ene een dubbele binding op de 9e koolstofpositie heeft (cis), terwijl de andere deze dubbele binding niet heeft (trans). Beide vormen van Lycopeen komen in de natuur voor, maar alleen trans-Lycopeen wordt in tomaten gevonden.

Antwoord: Een goede Lycopeen is er een die een hoge concentratie carotenoïden heeft. Hoe hoger het percentage, hoe beter het voor je is.

Wie zou een Lycopeen moeten gebruiken?

Iedereen die de gezondheid en het uiterlijk van zijn huid wil verbeteren. Lycopeen is een krachtige antioxidant die het lichaam helpt beschermen tegen schade door vrije radicalen, die tot vroegtijdige veroudering van de huid kunnen leiden. Het verbetert ook de collageenproductie in je lederhuid voor een steviger uitziende huid met minder rimpels.

Op basis van welke criteria moet je een Lycopene kopen?

Het beste Lycopeen zal stevig zijn, gemakkelijk in gebruik en niet breken wanneer je het het meest nodig hebt. Maar natuurlijk raden we je aan een product te kopen op basis van zijn kwaliteit – want die is het belangrijkst.

Het gewicht van het lycopeen is een belangrijke factor om rekening mee te houden. Ook moet je vergelijken op basis van prijs en speciale aanbiedingen.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Lycopeen?

Voordelen

De voordelen van lycopeen zijn dat het een antioxidant is, wat betekent dat het lichaam het kan gebruiken om zich tegen vrije radicalen te beschermen. Vrije radicalen veroorzaken schade in ons lichaam en leiden tot ziekten zoals kanker. Het helpt ook bij de gezondheid van het hart door het cholesterolgehalte te verlagen, de bloeddruk te verlagen en atherosclerose (verharding van de slagaders) te voorkomen.

Nadelen

Het is niet bekend of Lycopeen bijwerkingen kan veroorzaken. Raadpleeg je arts voor je dit product gebruikt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • herba direkt
  • Swanson
  • pureclinica

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Lycopeen in onze review kost ongeveer 6 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 47 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies