Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

34Onderzochte producten

49Bestede uren

14Beoordeelde onderzoeken

94Verzamelde opmerkingen

Magnetische Wimpers zijn valse wimpers met een magneet aan de achterkant van elke wimper. Ze kunnen met elke soort oogmake-up gedragen worden en beschadigen je natuurlijke wimpers niet.
Magnetische wimpers: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste magnetische wimpers: Onze selectie

Titel: Magnetische wimpers voor een natuurlijk zachte look

Als je op zoek bent naar een natuurlijk zachtere en krachtigere blik, zijn onze magnetische wimpers perfect voor jou. Ze zijn gemaakt van 100% handgemaakt pluizig nertsenbont en omlijsten je ogen prachtig. Met 4 sterke magneten blijven ze op hun plaats zonder dat je lijm nodig hebt. Bovendien zijn ze herbruikbaar en milieuvriendelijk. Je kunt ze tot 10-15 keer dragen voor je ze hoeft te vervangen.

Ardell Magnetische Individuele Wimpers

Ardell Magnetic Individual Lashes zijn de populaire individuele wimpers, nu in magnetische vorm voor nog gemakkelijker aanbrengen. Deze wimpers bestaan uit echt haar en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn halflang en komen in een verpakking van 3 paar. Het aanbrengen is eenvoudig: breng gewoon de Ardell Magnetic Liquid Liner aan langs de bovenste wimperlijn en plaats de individuele wimpers erop. De 100% handgemaakte individuele wimpers kunnen opnieuw gebruikt worden als ze op de juiste manier gebruikt, schoongemaakt en bewaard worden. Verwijder de individuen na het dragen voorzichtig van het oog en gebruik een oogmake-up remover voor het schoonmaken.

Krijg de perfecte wimpers met onze nieuwe wimperextensions kit.

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je wimpers te verlengen en voller te maken, kijk dan niet verder dan onze nieuwe wimperextensions kit. Dit innovatieve nieuwe product wordt geleverd met twee voorgebogen banden die perfect om je wimpers passen, zonder lijm. Zet er gewoon een op de boven- en onderkant van je wimpers en klik om te verbinden. Het lichte, korte volume zorgt voor een natuurlijke look die iedereen zal doen vragen waar je je fabelachtige wimpers vandaan hebt.

Magnetische wimpers: Vaak gestelde vragen

Welke soorten magnetische wimpers zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee soorten Magnetische Wimpers, de ene is de magnetische wimperverlenging en de andere is een magnetische valse wimper. Het verschil tussen beide ligt in hun vormen. Een typische Magnetische Valse Wimper heeft een plakstrip aan het uiteinde om op je natuurlijke wimpers te plakken, terwijl een gemagnetiseerde wimperverlenging direct op je echte wimpers aangebracht kan worden zonder lijm of plakband.

De kwaliteit van de Magnetische Wimpers wordt bepaald door het materiaal, de vormgeving en de duurzaamheid. Een goede magnetische wimper moet gemaakt zijn van een hoogwaardig metaal dat bestand is tegen dagelijks gebruik zonder gemakkelijk te buigen of te breken. Ze moeten ook een sterke magneet hebben, zodat ze niet van je ogen vallen als je knippert of te veel beweegt. Let er ten slotte op dat de wimpers duurzaam genoeg zijn om dagelijks te dragen, want ze moeten langer dan één dag meegaan.

Wie zou een Magnetic Eyelashes moeten gebruiken?

Magnetische Wimpers zijn voor iedereen die langere, dikkere wimpers wil hebben. Ze kunnen gebruikt worden door vrouwen en mannen van alle leeftijden. Je ziet al resultaat in slechts één week.

Op basis van welke criteria moet je een Magnetische Wimper kopen?

De keuze van een Magnetische Wimper moet afhangen van de eisen van de gebruiker. Sommige gebruikers kunnen op zoek zijn naar Magnetische Wimpers met meer mogelijkheden, terwijl anderen gewoon iets willen dat betrouwbaar is en goed werkt. Het kan ook gebaseerd zijn op het budget dat je hebt of hoeveel geld je ervoor wilt uitgeven. Je moet met al deze factoren rekening houden als je een artikel als dit koopt, dus zorg ervoor dat je weet wat precies je behoeften zijn van een product als dit, voordat je een specifiek model hier in onze lijst hieronder bekijkt.

Je moet letten op de kwaliteit van de Magnetische Wimpers. Ze moeten goed gemaakt en duurzaam zijn. Kijk ook of ze comfortabel dragen, of niet, als je een Magnetische Wimpers vergelijkt met andere merken op de markt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Magnetische Wimper?

Voordelen

Magnetische wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ze kunnen lange tijd gedragen worden zonder schade of ongemak te veroorzaken. De wimpers zien er natuurlijk uit, dus ze trekken niet de aandacht van anderen als je ze op openbare plaatsen draagt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de lijm die bij andere wimperextensions wordt gebruikt, want deze gebruiken magneten in plaats van lijm, waardoor ze handiger en veiliger in gebruik zijn dan de traditionele producten die nu op de markt zijn.

Nadelen

Magnetische wimpers zijn niet herbruikbaar. Ze kunnen maar één keer gebruikt worden en dan moet je ze weggooien. Je kunt hetzelfde paar magnetische wimpers niet nog een keer gebruiken omdat ze na één keer gebruik hun magnetisme verliezen, dus is het beter als je telkens een nieuw setje koopt als je oude verloren of beschadigd zijn. Het andere nadeel is dat deze nepwimperverlengingen niet met lijm geleverd worden, wat betekent dat je apart een kleefmiddel moet kopen om ze goed op je eigen natuurlijke wimpers te laten plakken zonder er in de loop van de dag af te vallen. Dit maakt het ook moeilijk voor wie langdurige resultaten wil, en voor wie moeite heeft om zelf valse wimpers aan te brengen, want er zit helemaal geen lijm in de verpakking van dit product.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • ACWOO
  • URAQT
  • Generic

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Magnetische wimpers in onze review kost ongeveer 7 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 21 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies