Laatst bijgewerkt: 02-06-2022

Onze selectiecriteria

25Onderzochte producten

42Bestede uren

27Beoordeelde onderzoeken

115Verzamelde opmerkingen

Een gezichtscrème is een cosmetisch product dat gebruikt kan worden om de huid te hydrateren en te beschermen. Het bevat ingrediënten zoals verzachtende stoffen, bevochtigingsmiddelen, antioxidanten en zonnebrandmiddelen om deze effecten te bereiken.
Beste Gezichtscrème: Onze selectie

Gezichtscrème: Vaak gestelde vragen

Welke soorten gezichtscrème zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten gezichtscrème. Ze omvatten anti-aging, acnebehandeling, rimpelvermindering en vochtinbrengende crèmes.

Een goede gezichtscrème moet de volgende eigenschappen hebben. Ze moet niet vettig zijn en geen residu achterlaten op je huid, ze moet snel in de huid trekken zonder een vettig gevoel achter te laten. Ook mag het de poriën niet verstoppen of puistjes veroorzaken.

Wie moet een gezichtscrème gebruiken?

Iedereen die zijn huid er jong en fris uit wil laten zien.

Op basis van welke criteria moet je een Gezichtscrème kopen?

De beste manier om een Gezichtscrème te kiezen is er een te kopen met de volgende kwaliteiten:

Als je voor de eerste keer een Gezichtscrème koopt, dan hoef je je niet veel zorgen te maken. Zorg er alleen voor dat het bij je huidtype past en dat het volledig natuurlijke ingrediënten bevat. Je kunt ook online beoordelingen van andere klanten die het product gebruikt hebben doornemen voor je het koopt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een gezichtscrème?

Voordelen

Een gezichtscrème is een vochtinbrengende crème die op het hele gezicht gebruikt kan worden. Ze bevat vaak meer actieve bestanddelen dan een dag- of nachtcrème, en is meestal dikker van consistentie zodat ze langer blijft zitten. Gezichtscrèmes zijn geweldig voor de droge huid omdat ze meestal een rijkere textuur hebben met toegevoegde oliën en verzachtende stoffen zoals sheaboter, jojoba-olie, kokosolie enz. Ze bevatten ook antioxidanten die helpen beschermen tegen schade door vrije radicalen, veroorzaakt door vervuiling en door milieustressoren zoals UV stralen van zonlicht. Antioxidanten helpen ook voortijdige veroudering van je huidcellen door diezelfde factoren te voorkomen.

Nadelen

De nadelen van een gezichtscrème zijn dat ze niet zo doeltreffend in de huid doordringt en ingrediënten naar de diepere lagen brengt. Het kan ook kliederig zijn, vooral als je te veel gebruikt of het verkeerd aanbrengt.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Kleem Organics
  • Sonew
  • Joico

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Gezichtscrème in onze review kost ongeveer 11 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 40 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies