Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

22Onderzochte producten

41Bestede uren

11Beoordeelde onderzoeken

102Verzamelde opmerkingen

Een neuspiercing is een soort lichaamspiercing die door het septum (het kraakbeen in je neus) gaat en aan beide kanten gedaan kan worden.
Neus piercing: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste neus piercing: Onze selectie

14 kt Massief Geelgouden Neus Stift

Deze mooie neusstud is gemaakt van hoogwaardig 14 kt massief geelgoud en op de perfecte maat en lengte geslepen. De bardikte van 20 mesh (0,8mm) geeft hem een comfortabele pasvorm die niet gemakkelijk loslaat zoals andere neuspiercing studs die je misschien geprobeerd hebt. Of je nu bijzondere neuspiercingsieraden voor vrouwen zoekt als geschenk of gewoon jezelf wilt verwennen, je kunt niet fout gaan met deze mooie stud. Verpakt met smaak wordt hij binnen enkele dagen na je bestelling naar je verzonden.

Neus piercing: Vaak gestelde vragen

Welke soorten neuspiercings zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn veel soorten neuspiercings, maar de meest voorkomende zijn de septum en helix. Het septum is een verticale piercing die door het kraakbeen van je neusgat gaat, terwijl de helix piercings horizontaal over beide kanten van je neus gaan. Beide kunnen als enkele of dubbele piercings gedaan worden, afhankelijk van wat je verkiest.

Antwoord: Een goede neuspiercing is er een die gemakkelijk geneest en geen problemen geeft. Dit kan bepaald worden door de vorm van je septum, en ook door hoe je er voor zorgt nadat je een piercing hebt laten zetten. Als een piercing geïnfecteerd of geïrriteerd raakt, dan betekent dit dat er iets misgegaan is tijdens de procedure of in de onmiddellijke nasleep ervan.

Wie zou een Neuspiercing moeten gebruiken?

Iedereen die dat wil. Het is een heel persoonlijke beslissing, en je moet de keuze maken die voor jou goed voelt.

Op basis van welke criteria moet je een Neuspiercing kopen?

Het belangrijkste criterium voor het kopen van een Neuspiercing is je eigen persoonlijke smaak. Je moet echter ook rekening houden met de grootte van je neus en of hij zichtbaar zal zijn als je een bril draagt. Je moet ook bedenken hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan het schoonmaken en verzorgen van deze piercing, om infectie te voorkomen.

Bij het vergelijken van een Neuspiercing moet je letten op het materiaal en de kwaliteit van het sieraad. Goede neuspiercings zullen van hoogwaardig materiaal gemaakt zijn, zoals chirurgisch staal of titanium. Het is ook belangrijk na te gaan of het voor gebruik goed gesteriliseerd is. Je kunt dit doen door de verpakking te controleren of door je piercer rechtstreeks te vragen hoe hij zijn materiaal na elke procedure schoonmaakt.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Neus Piercing?

Voordelen

De voordelen van een neuspiercing zijn dat ze gemakkelijk te verzorgen is, en bij bijna elke stijl gedragen kan worden. Hij staat ook mooi bij de meeste mensen.

Nadelen

Het grootste nadeel van een neuspiercing is dat ze erg pijnlijk kan zijn. Het duurt ook langer om te genezen dan andere piercings en er zijn meer risico’s aan de procedure verbonden.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Milacolato
  • Fullsexy
  • Mayhoop

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Neus piercing in onze review kost ongeveer 9 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 18 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies