Laatst bijgewerkt: 07-06-2022

Onze selectiecriteria

25Onderzochte producten

62Bestede uren

33Beoordeelde onderzoeken

231Verzamelde opmerkingen

Een handcrème is een vochtinbrengend product dat je op je handen aanbrengt. Het kan gebruikt worden als alternatief voor zeep en water, of het kan aangebracht worden nadat je de handen met water en zeep gewassen hebt. Handcrèmes zijn vaak geparfumeerd zodat ze lekker ruiken als je ze gebruikt, maar sommige mensen geven de voorkeur aan ongeparfumeerde producten vanwege allergieën of gevoeligheden.




Handcrème: Bestsellers en huidige aanbiedingen

Beste handcrème: Onze selectie

Noorse formule snel absorberende handcrème

De Norwegian Formula Snel Absorberende Handcrème is een lichte formule die snel in de huid trekt om je handen te beschermen en te verzorgen. Het laat je huid zacht en soepel aanvoelen, met een aangenaam gevoel op de huid. Het handige formaat tube past perfect in elke handtas, waardoor het handig is voor op reis. De veilige scharnierdop zorgt ervoor dat de tube niet openspringt.

Rijpe en droge huid? Dit product is perfect voor jou.

Dit product is perfect voor de rijpere en droge huid. De formule is zonder minerale oliën, zonder siliconenoliën, zonder kunstmatige kleurstoffen en zonder peg emulgatoren. Het absorbeert goed en hydrateert intensief Zonder dierlijke ingrediënten. Bevordert het regeneratieproces van de huid.

Handcrème: Vaak gestelde vragen

Welke soorten Handcrème zijn er en wat bepaalt een goed product?

Er zijn twee hoofdsoorten handcrème, verzachtende en occlusieve. Emolliënten verzachten de huid door barstjes op te vullen met een laagje olie of vet, terwijl occlusieven er een barrière over vormen om waterverlies door verdamping te voorkomen. Beide hebben hun voordelen, maar het is het beste om ze allebei te gebruiken voor maximaal voordeel.

Een goede handcrème moet niet vettig zijn, snel intrekken en hydrateren. Het is ook belangrijk dat het product geen schadelijke chemicaliën of irriterende stoffen bevat, zoals parabenen, ftalaten enz. De beste manier om te bepalen of een Handcrème voor jou werkt, is door hem zelf uit te proberen.

Wie moet een handcrème gebruiken?

Iedereen die droge handen of een droge huid heeft. Het is vooral goed voor mensen met eczeem, psoriasis en andere aandoeningen die de huid jeukend en geïrriteerd maken.

Op basis van welke criteria moet je een Handcrème kopen?

De 3 belangrijkste criteria zijn: 1. Betrouwbaarheid van het merk 2. Kwaliteit / Doeltreffendheid van het product en 3. Prijs of Kosten-effectiviteit

De twee belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden als je Handcrèmes vergelijkt zijn “formule” en “grootte”. Let erop dat de formule bij je past (sommige mensen geven bijvoorbeeld de voorkeur aan een crème terwijl anderen gels lekker vinden) en let er ook op dat het niet te groot of te klein is.

Wat zijn de voordelen en nadelen van een Handcrème?

Voordelen

Handcrèmes zijn een prima manier om je handen gehydrateerd en gezond te houden. Ze kunnen ‘s morgens of ‘s avonds gebruikt worden, afhankelijk van hoe vaak je ze wilt aanbrengen. Als je een droge huid hebt, is het aan te bevelen de handcrème voor het slapengaan aan te brengen, omdat het product dan de tijd krijgt in je huid te trekken terwijl je slaapt, zodat er bij het ontwaken geen vettig residu achterblijft van te veel van het product tijdens het aanbrengen.

Nadelen

Het grootste nadeel van een handcrème is dat hij niet erg lang blijft zitten. Meestal is het na een uur of zo uitgewerkt, en moet je het weer opnieuw aanbrengen. Dit kan onhandig zijn als je midden in iets belangrijks zit, zoals werk of school, als je handen weer droog beginnen te worden. Ook wil je misschien niet de hele dag een tube bij je dragen alleen voor dit doel, waardoor je handen soms te droog worden voor je eraan denkt meer lotion aan te brengen.

Winkelgids: Alles wat u moet weten

Welke merken en fabrikanten zijn vertegenwoordigd in onze review?

In onze review presenteren we producten van verschillende fabrikanten en leveranciers. De lijst bevat producten van de volgende merken en fabrikanten:

  • Neutrogena
  • La Roche Posay
  • CeraVe

Wat is de prijsklasse van de aanbevolen producten?

De goedkoopste Handcrème in onze review kost ongeveer 5 EUR en is ideaal voor klanten die bewust met hun geld omgaan. Degenen die bereid zijn meer geld uit te geven voor betere kwaliteit, kunnen echter ook ongeveer 23 EUR uitgeven voor een van de duurdere producten.

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies