Laatst bijgewerkt: 25-08-2021

Onze selectiecriteria

12Onderzochte producten

15Bestede uren

2Beoordeelde onderzoeken

39Verzamelde opmerkingen

Welkom! De tekst van vandaag zal onze lezers die gepassioneerd zijn door het make-up universum plezieren, want we gaan het hebben over de voordelen van een goede make-up spiegel.

Dit type spiegel is heel anders dan de gewone. Hij is speciaal ontworpen voor schoonheidsprocessen, met unieke eigenschappen die meestal het vrouwelijke publiek aanspreken.

Voor het geval je nog niet alle voordelen van dit product kent, nodigen we je uit om met ons in de wereld van de schoonheid te duiken, via onze speciale gids over de make-up spiegel.
Belangrijk om te weten

  • De make-up spiegel is in principe een gestructureerde spiegel voor het aanbrengen van een make-up. Hij heeft LED lampjes eromheen en beeldvergroting.
  • Het is meestal een gemakkelijk te vervoeren product, waardoor je het mee kunt nemen op reis en zelfs naar het huis van vrienden of soortgelijke omgevingen.
  • Voor ledverlichting is een stroombron nodig: sommige zijn oplaadbaar via een USB-kabel, andere moeten in het stopcontact en weer andere werken op batterijen.

Beste Make-up Spiegel: Onze selectie

Make-up tijd is een genot, maar het hangt af van een paar hulpmiddelen om het proces te laten gebeuren. Een make-up spiegel is er zo een die het verschil maakt.

Voor het geval je er thuis nog steeds geen hebt en op zoek bent naar het ideale model, hebben we een paar van de beste op de markt uitgezocht om je hieronder voor te stellen:

Koopgids

De make-up spiegel is begiftigd met differentiëlen die meewerken om de tijd voor het opbrengen van de make-up te vergemakkelijken, precies omdat hij daar speciaal voor bedacht is.

Zie hier in onze gids wat deze differentiëlen zijn en leer de belangrijkste voordelen van het product kennen.

Foto de uma mulher passando mauiagem nos olhos em frente a um espelho de maquiagem, com luz de led ao fundo.

De make-up spiegel onderscheidt zich doordat hij praktischer is, led licht heeft en de reflectie versterkt. (Bron: Dids/ Pexels)

Make-up spiegel: wat is het?

De make-up spiegel is een voorwerp dat steeds meer plaats heeft veroverd op de cosmetica- en schoonheidsmarkt.

Het is een kleinere versie van een spiegel, die rond of vierkant kan zijn, normaal gemakkelijk mee te nemen, en speciaal ontworpen is voor make-up.

Er zit een LED lampje omheen, en hij kan op batterijen werken of een snoer hebben om rechtstreeks op een stroombron aan te sluiten.

Kortom, het is een praktisch product, erg nuttig en dat van grote hulp is voor mensen die graag make-up aanbrengen maar thuis geen goede spiegel en lichtstructuur hebben.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een make-up spiegel?

Een goed uitgevoerde make-up hangt niet alleen af van je techniek en de kwaliteit van de daarbij gebruikte producten, maar ook van goede verlichting en een goed gestructureerde spiegel.
Thuis hebben we niet altijd een hoekje met al deze hulpmiddelen, en daarom is de make-up spiegel zo voordelig: hij verzamelt in één enkel voorwerp alle nodige functies voor het proces.

Allereerst is dit product klein en gemakkelijk te vervoeren, zodat je het in de meest verschillende ruimten van je huis kunt gebruiken, en het zelfs naar andere plaatsen kunt vervoeren en mee op reis nemen.

Bovendien zit er led-verlichting omheen, wat het beste soort licht is om je goed op te maken, omdat het veel opheldert en je elke fout in toon of slecht aangebrachte lijn gemakkelijk kunt zien.

De led, hoewel onmisbaar in dit type spiegel, heeft speciale zorg nodig, want hij werkt door middel van energie.

Foto de um espelho para maquiagem touch screen com luzes de led, ao lado de quatro batons abertos e um pincel de maquiagem.

Met de spiegel voor make-up kun je je opmaken in ruimten met slechte verlichting, zonder problemen te ondervinden bij het uitvoeren van de bewerkingen. (Bron: Dids / Pexels)

Sommige spiegels zijn oplaadbaar via een USB kabel, andere werken alleen aangesloten op een stopcontact, en er zijn er ook die afhankelijk zijn van batterijen. Onderzoek dit dus goed voor je begint.

Tenslotte hebben make spiegels de technologie om de reflectie te vergroten, sommige met 2x, andere met 5x, en er zijn er die tot 10x vergroten.

Dit is een heel interessante vraag, want hij garandeert dat je elk punt van je gezicht nauwkeurig kunt waarnemen zonder dat je er heel dicht bij hoeft te zijn.

De make-up spiegel geeft je in het algemeen de zekerheid dat je een produktie kunt afmaken met de zekerheid dat er niets over het hoofd gezien is en dat het er precies zo uitziet als je zou willen.

Voordelen
  • Hij is klein en gemakkelijk te vervoeren
  • Hij heeft een led-lampje
  • Hij heeft beeldvergrotingstechniek
Nadelen
  • Hij heeft een batterij of een stroombron nodig om de led te laten werken
  • Sommige modellen kunnen duur zijn

Make-up spiegel of handtas spiegel?

Wie op zoek is naar praktische en gemakkelijk mee te nemen mogelijkheden heeft twee mogelijkheden: het make-up spiegeltje of het zakspiegeltje, het kleine spiegeltje dat we in onze handtassen meedragen en waar soms een poederdoosje of blush bij zit.

Het eerste zit, zoals we al zeiden, vol voordelen en is de meest geschikte optie voor wie graag een paar minuten van de dag uittrekt om zijn make-up aan te brengen. Hij kan op elk oppervlak geplaatst worden en wordt geleverd met eigen verlichting.

Zijn nadeel is dat hij niet aangewezen is om in de handtas te dragen, of veel minder om make-up bij te werken in badkamers van restaurants, nachtclubs en dergelijke.

De handtas spiegel is anders. Het is niet aangewezen voor het aanbrengen van make-up, want het is erg klein en heeft nauwelijks steun, waardoor je een van je handen moet gebruiken om het vast te houden.

Maar het heeft een voordeel bij het retoucheren. Hij is super aangegeven om in je handtas te dragen en gebruikt te worden om je lippenstift, poeder of blush bij te werken tijdens een gebeurtenis of afspraak.

Samengevat is het ideaal dat je de make-up spiegel thuis hebt, maar vergeet niet de handtas spiegel in je handtas te dragen, want het gebruik van het een vult het ander immers aan.

Make-up spiegel Portemonnee spiegel
Wanneer te gebruiken Om je make-up op te doen Om je make-up te retoucheren
Waar te gebruiken Thuis of ergens waar je rustig je make-up op kunt doen Overal
Formaat Medium Klein
Ondersteuning Heeft ondersteuning Heeft geen ondersteuning
Verlichting Heeft verlichting Heeft geen verlichting
Prijs Gemiddeld Laag

Aankoopcriteria: hoe make-up spiegels vergelijken

Elk product moet zorgvuldig geanalyseerd worden vóór de aankoop en de make-up spiegel is niet anders. We hebben een aantal punten geselecteerd waarmee je rekening moet houden:

Nu geven we je de details over deze voorwerpen.

Materiaal

De duurzaamheid van je make-up spiegel hangt samen met het materiaal waarvan hij gemaakt is. Geef de voorkeur aan stevige en resistente opties, en laat de plastic modellen links liggen, want die zijn het meest breekbaar en het minst aangegeven.

Foto de um porta pinceis de maquiagem cheio de pinceis em primeiro plano, e em segundo plano um vaso com rosas e um espelho oval de maquiagem.

Sommige make-up spiegels zijn erg mooi en werken mee aan de inrichting van de omgeving. (Bron: Freestocks.org / Pexels)

Voedingsbron

Omdat de make-up spiegel ledlampjes om zich heen heeft, heeft hij een voedingsbron nodig om te kunnen branden.

Sommige werken op batterijen, andere zijn oplaadbaar en worden geleverd met een USB kabel, en er zijn er ook die op een stopcontact moeten worden aangesloten.

Kies het model dat het beste bij je past, volgens wat het beste in je make-up routine past.

Vergroting

Een groot voordeel van dit product is dat het reflexvergroting heeft, wat geweldig is om ervoor te zorgen dat je make-up zonder fouten wordt afgewerkt. Sommige hebben een vergroting van 2x, andere tot 10x.

Idealiter zoek je een middenweg en koop je een model waarmee je make-up details kunt waarnemen zonder dat de spiegel in een superloep verandert.

Grootte

De grootte van de ideale spiegel varieert van persoon tot persoon. Als je al een vooraf bepaalde ruimte voor het product hebt, kies dan een maat die in deze ruimte goed staat en aan je behoeften voldoet.

(Bron: Sean Patrick/ Pexels) (Foto’s: Sean Patrick/ Pexels)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies