Laatst bijgewerkt: 04-08-2021

Onze selectiecriteria

30Onderzochte producten

30Bestede uren

24Beoordeelde onderzoeken

78Verzamelde opmerkingen

Welkom bij onze grote eyeliner test 2022. Hier stellen we alle eyeliners die we getest hebben in detail voor. We hebben gedetailleerde achtergrondinformatie samengesteld en een samenvatting van beoordelingen van klanten op het internet toegevoegd.

We willen je aankoopbeslissing graag gemakkelijker maken en je helpen de beste eyeliner voor je te vinden. Je vindt ook antwoorden op veel gestelde vragen in onze gids. Als ze beschikbaar zijn, bieden we ook interessante testvideo’s aan. Verder vind je op deze pagina ook enkele belangrijke gegevens waar je beslist aandacht aan moet besteden als je een eyeliner wilt kopen.
De belangrijkste feiten in het kort

 • Er zijn vier soorten eyeliner die de klanten kennen en dat zijn: Gel eyeliner, Vloeibare eyeliner, Kohl eyeliner, en Viltstift eyeliner.
 • Een goed aangebrachte eyeliner kan je hele gezicht transformeren. Het kan je ogen groter maken en je oogkleur helderder.
 • Als je een heel professionele afwerking wilt, dan zijn gel eyeliners de beste optie voor jou. Eyeliner type dat meestal door beginners gebruikt wordt is Khol Eyeliner of Vloeibare Eyeliner.

Eyeliner: Onze selectie

Gids: Vragen die je jezelf moet stellen voor je een eyeliner koopt

Met zo veel fabrikanten, soorten, kleuren en texturen kan het kopen van een eyeliner tegenwoordig erg ingewikkeld zijn. Daarom proberen deze paar alinea’s enkele van de belangrijkste vragen aan de orde te stellen voor je koopt.

Hoeveel kost een eyeliner?

De prijs van een eyeliner hangt enorm af van het merk. Drogisterij merken zoals L’oreal, Manhattan, Essence, enz. variëren van 6 euro tot 20 euro. Natuurlijk is er ook verschil tussen drogisterij merken, bijvoorbeeld L’oreal zal altijd duurder zijn dan Essence make-up. In het andere spectrum hebben we de topmerken zoals Clinique, Chanel, M.A.C, YSL enz., waarvan de prijzen variëren van 20 tot 50 euro (of meer). Hier zijn de eyeliner prijzen voor elke soort eyeliner.
Eyeliner type prijs
Kajal eyeliner van ca. 2 euro tot ca. 30 euro
Gel eyeliner van ca. 6 euro tot ca. 60 euro
Vloeibare eyeliner van ca. 4 euro tot ca. 50 euro
Cake eyeliner bijna 30 euro
Viltstift eyeliner van ca. 8 euro tot ca. 50 euro

De prijzen voor eyeliner hangen af van het soort ey

eliner. Het goedkoopst zijn kajal eyeliners omdat ze het kortst blijven zitten. Vanwege hun samenstelling zijn vloeibare eyeliners, gel eyeliners en eyeliners met vilten punt het duurst, want hier kan de fabrikant experimenteren met formulering, kleur, effecten en verpakking.

Hoe gebruik ik een eyeliner?

Voor een beginner is de beste manier om over eyeliner te leren het lezen van sites als deze, en het bekijken van diverse eyeliner-tutorials op YouTube. Afhankelijk van de soort eyeliner varieert de moeilijkheidsgraad van het aanbrengen, maar over het algemeen is het idee hetzelfde.

Wat nodig is, is tijd en een vaste hand. Andere belangrijke rekwisieten zijn goede verlichting, een goede spiegel, eventueel een goede basismake-up om de eyeliner goed vast te houden en (als de eyeliner kohl is) een puntenslijper.

Wist je dat de juiste eyeliner je ogen er heel anders uit kan laten zien? Voor blauwe ogen laten tinten als koper en goud je ogen knallen. Voor groene ogen is rood of aubergine een goede keus. Voor donkerbruine ogen zijn aardetinten altijd geschikt, ze laten de ogen schitteren. Lichtbruine ogen worden versterkt door smaragd- en goudtinten.

Voorbereiding is de sleutel tot succes

Wat belangrijk is om te onthouden is dat, je eyeliner perfect maken voor je ogen tijd en fouten kost, maar dat je uiteindelijk je techniek zult perfectioneren. Het sleutelwoord hier is techniek, handleidingen helpen je op weg, maar mettertijd zul je je eigen manier kunnen vinden die het beste bij je past.

Besluit: Welke soorten eyeliner zijn er en welke is geschikt voor jou?

Eyeliner is een van de belangrijkste make-up bestanddelen in een make-up tasje, dat een make-up look helemaal kan veranderen. Je kunt in het algemeen vier soorten eyeliner onderscheiden: – Vloeibare eyeliner – Viltstift eyeliner – Kajal eyeliner – Gel eyeliner Elk van deze soorten eyeliner verschilt in consistentie, houding, toepassing, enzovoort. Omdat ze zo verschillend zijn, hebben ze elk hun eigen voor- en nadelen, wat je een duidelijk beeld moet geven van wat je kunt verwachten voor je een aankoop doet.

De aankoopbeslissing hangt natuurlijk af van je voorkeuren voor eyeliner, stijl, levensstijl, enz. Maar ook over de nadelen en voordelen van het product. Daarom zijn de volgende alinea’s er om je te helpen de perfecte soort eyeliner te vinden.

De volgende paragrafen laten je kennismaken met de verschillende soorten en hun voor- en nadelen, wat je hopelijk helpt je kennis te vergroten en het winkelen gemakkelijker te maken.

Hoe gebruik je vloeibare eyeliner, en wat zijn de nadelen en voordelen ervan?

Deze vorm van eyeliner zou je kunnen beschouwen als de eerste vorm van eyeliner die je bereikt als je met make-up begint. In het begin vergt het oefening om de juiste techniek voor je oogvorm te bereiken, maar later is het een droom om ermee te werken. De eyeliner wordt meestal geleverd met een siliconen penseel of een haarpenseel dat al in het product gedoopt is, zodat geen extra aankoop nodig is.

Vloeibare eyeliner is een van de gemakkelijkste soorten eyeliner die je kunt vinden. Het wordt aangeboden door elk merk op de markt, en in bijna elke kleur.

Voordelen
 • Nauwkeurig aan te brengen
 • Volgens de fabrikant zeer goede houding
 • Veel kleuren en afwerkingen
 • Zeer ruime keuze van fabrikanten
Nadelen
 • Het droogt langzaam
 • Afhankelijk van het merk is het heel moeilijk te verwijderen
 • Sommige vervagen in de loop van de dag
 • Foutjes zijn heel moeilijk te corrigeren

Deze soort eyeliner is ook perfect voor iedereen die een heel nauwkeurige toepassing zoekt, met een keur aan merken en texturen om uit te kiezen. Natuurlijk kan vloeibare eyeliner moeilijk te gebruiken zijn omdat hij te ondoorzichtig is en oefening vereist.

Maar als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, biedt ze het mooiste effect voor je ogen. Als de formule watervast is, kan de eyeliner zelf blijven zitten, ook nadat je een make-up remover gebruikt hebt. Dit kan de reden zijn, dat als je een fout maakt met deze soort eyeliner, het je hele make-up look kan verpesten.

Hoe werk je met een viltstift eyeliner, en wat zijn de nadelen en voordelen ervan?

We komen bij de volgende soort eyeliner en dat is de vilten punt eyeliner, die gerekend kan worden tot een nieuwe soort vloeibareeyeliner. Het is als een vloeibare eyeliner bij het aanbrengen en het werkt als een gewoon potlood, maar dan voor de oogschaduw. In tegenstelling tot de vloeibare eyeliner is de vilten punt eyeliner gemakkelijker te gebruiken en beter voor beginners, maar met dezelfde kleuruitbetaling.

Voordelen
 • Snel aan te brengen
 • Precies om mee te werken
 • Droogt snel
 • Zeer dekkend
Nadelen
 • De punt kan na verloop van tijd zijn kracht verliezen
 • Kleine hoeveelheden product

Dus de voordelen zijn: het aanbrengen gaat snel omdat de punt scherp is, en houdt geen extra product of eyelinerinkt vast. Het is geweldig om nauwkeurig aan te brengen, want je hoeft je geen zorgen te maken over morsen of te veel product, en in veel gevallen is de kleuruitbetaling goed.

De algemene conclusie is dus dat dit soort eyeliner je de resultaten van een vloeibare liner kan geven, maar slechts de helft van het werk.

Eyeliner Pflanze

Wat je moet weten is dat deze eyeliner, in tegenstelling tot vloeibare eyeliner, geen kleinere hoeveelheden product bevat. Hierdoor drogen deze eyeliners na een paar weken uit. (Foto: Drew Graham / unsplash.com)

Zorg er bovendien voor dat je na gebruik steeds het ooglid ophoudt, want de eyeliner droogt altijd snel uit. En tenslotte kan de punt na een paar keer gebruiken, afhankelijk van het merk, overbelast raken en niet meer zo stijf zijn, wat dan weer niet de meest precieze resultaten geeft.

Hoe gebruik je een kajal eyeliner, en wat zijn de nadelen en voordelen ervan?

Kajal eyeliner, is een van die eyeliners die de meeste gebruikers zelfs op het binnenste ooglid gebruiken, en meestal als ze met make-up beginnen. Het is een van de meest verkrijgbare en goedkoopste soorten eyeliner, met een ruime keuze aan kleuren en texturen.

Het wordt door bijna elk merk aangeboden, en afhankelijk van de textuur kan het als oogschaduw of eyeliner gebruikt worden.

Voordelen
 • Geschikt voor beginners
 • Veel kleuren, soorten en texturen
 • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
 • Zeer duurzaam maar kan ook geblend worden
 • Geschikt voor de binnenste ooghoek
Nadelen
 • Het loopt snel uit, moet geslepen worden
 • De textuur is niet dekkend zoals bij vloeibare eyeliner
 • Veel merken kajal eyeliner gaan niet lang mee

Omdat het zo gemakkelijk te vinden en goedkoop te koop is, is het ideaal voor beginners. Andere redenen zijn dat het door zijn romigheid gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen is. En tenslotte zijn kajal eyeliners een van de zeldzame soorten eyeliner die in de binnenste ooghoek gedragen kunnen worden.

Het negatieve van een kajalpotlood is dat het geslepen moet worden, vandaar het snelle gebruik van dit product. Slijpen kan goed zijn om hygiënische redenen, maar het verkort de gebruiksduur van het product. Soms kunnen de kajal eyeliners een heel slechte kleur geven als ze niet romig zijn, wat ook irritatie van de ooglidhuid kan veroorzaken. Tenslotte, omdat ze meestal romig van textuur zijn, zetten ze niet uit en blijven ze niet zo lang zitten als vloeibare eyeliner.

Hoe werken gel eyeliners, en wat zijn hun nadelen en voordelen?

Gel eyeliner – een favoriete soort eyeliner van visagisten om mee te werken. Het mooie van dit type eyeliner is dat het gemakkelijk te gebruiken is door beginners en ervaren gebruikers. Het is ook geweldig voor verschillende soorten eyeliner-ontwerpen: cat eye, smokey eye, als oogschaduw en als crème oogschaduw.

Jij kiest! Het is er ook in veel texturen en kleuren, en daarom is het een van de meest populaire soorten eyeliner in de industrie. Natuurlijk heeft ook deze eyeliner, net als de andere soorten, voor- en nadelen

Voordelen
 • Romig, gemakkelijk aan te brengen
 • Zeer duurzaam, goed voor de vette huid
 • Aanbrengen met een penseel is noodzakelijk
 • Goede kleurintensiteit
 • Heel precies werken mogelijk
Nadelen
 • Man moet eigen penseel kopen
 • Product droogt snel als het ooglid niet meteen gezet wordt

Deze soort is super romig, maar zet ook heel goed en snel, wat hem geschikt maakt voor beginners. Voor mensen met vette oogleden is deze soort je redding, want of ze nu waterdicht is of niet, ze blijft heel goed zitten. Voor dit soort eyeliner is een penseel nodig, en afhankelijk van je voorkeur en mogelijkheden zijn er vele soorten penseel verkrijgbaar. Het komt ook in een pot, meestal van glas.

Als je dit soort eyeliner gebruikt, zorg er dan voor dat je het potje goed afsluit, want het is geneigd uit te drogen. Hoe weet je dat het uitgedroogd is? Wel, het zal barsten.

Koopcriteria: Je kunt eyeliners vergelijken en beoordelen op basis van deze factoren

In het volgende gedeelte willen we je laten kennismaken met de factoren die je kunt gebruiken om eyeliners te vergelijken en te beoordelen. Deze vergelijkingen moeten je helpen beslissen welke eyeliner geschikt is voor jou. De factoren zijn:

 • Waterdicht
 • Droogsnelheid
 • Huidcompatibiliteit
 • Pigmentatie
 • Veegvast
 • Gemakkelijke verwijdering
 • Blijvende kracht
 • Opaciteit
 • Ontwerp

In de volgende paragrafen kun je lezen wat elk criterium betekent en waarom het belangrijk is voor de evaluatie.

Waterproof

Dit is een van de eerste kenmerken waarmee je de ene eyeliner van de andere kunt onderscheiden. Het is ook een van de meest voor de hand liggende criteria, en waarschijnlijk een van de eerste die je in een eyeliner moet zoeken, ongeacht je huidtype.

Wat ook heilzaam is om te weten, is dat bijna elke soort eyeliner verkrijgbaar is in een watervaste formule, en ook bij elk merk. Als een eyeliner gemaakt is in een waterbestendige formule, is de kans groter dat hij langer houdbaar is, bestand is tegen zweet en water, en goed blijft zitten op een vette huid.

Droogsnelheid

Afhankelijk van de soort voering varieert de droogsnelheid, maar die hangt vooral af van de producteigenschappen. Langere droogtijden komen meestal voor bij vloeibare eyeliners en bij eyeliners met vilten punt, terwijl dikkere eyeliners zoals gel en kajal een kortere droogtijd hebben.

Het is altijd aan te bevelen het product uit te proberen voor je het koopt, want de droogtijd hangt af van de formule die de fabrikant gebruikt.

Huidvriendelijkheid

Voordat je een eyeliner merk koopt, is het goed om te beoordelen of het huidvriendelijk voor je zal zijn. Dit is een belangrijk criterium, want je kunt er mee beoordelen of de eyeliner mogelijke huidlaesies kan veroorzaken als hij in contact komt met je huid. Je moet ook nagaan of de eyeliner allergische reacties of uitslag veroorzaakt.

Deze criteria zijn ook belangrijk als je contactlenzen draagt of een gevoelige huid hebt. In andere gevallen is het volgen van deze criteria ook belangrijk als je veganist bent of op zoek bent naar producten zonder olie, chemische stoffen, enz. Hoe het ook zij, het is altijd belangrijk om te beoordelen of het product dat je op de ogen aanbrengt huidvriendelijk is.

Pigmentatie

Een criterium dat je moet controleren voor je een product koopt is een hoge pigmentatie. Hoe hoger de pigmentatie, hoe beter de kleuren op het ooglid uitkomen. Om de pigmentatie van het product te controleren, moet je altijd de aangegeven testers van het product testen. Soms kunnen eyeliners uitgedroogd zijn, waardoor ze niet genoeg pigment produceren, dus is het raadzaam de pigmentatie te controleren voor je ze koopt.

In de regel moeten alle eyeliners de beste pigmentatie bieden, maar vloeibare eyeliners zijn het die altijd sterk gepigmenteerd zijn. De reden is dat je steeds het verse product (uit het flesje eyeliner) op je ogen gebruikt. Gel eyeliners kunnen soms uitgedroogd zijn, of de gel kan te hard zijn. Hetzelfde geldt voor eyelinerpotloden. Viltstift eyeliners kunnen ook uitgedroogd zijn, maar leveren meestal goed pigment op.

Smeervast

Dit criterium geldt voor alle mensen met vette oogleden die na een paar uur moeite hebben met uitgesmeerde liners. Meestal, als je een veegvaste eyeliner zoekt, kun je het beste kiezen voor een watervaste formule, die de beste sterkte moet hebben. Maar tegenwoordig beweren bijna alle merken dat hun oogproducten veegvast zijn zonder dat ze per se watervast zijn, dus de beste manier om zeker te zijn is het bekijken van enkele testers.

Gel eyeliners staan erom bekend dat ze zeer veegvast zijn, en dat ze blijven zitten, of ze nu watervast zijn of niet. Hetzelfde geldt voor viltstift eyeliners, die meestal veegvast zijn als het op aanbrengen aankomt. Vloeibare en kohl eyeliners zijn een beetje anders. Soms blijven ze gewoon niet op hun plaats zitten. Kajal eyeliners kunnen vaak te romig zijn, zelfs als ze veegvast zijn. Aan de andere kant kunnen vloeibare eyeliners moeite hebben zich goed op de huid te nestelen, waardoor ze de hele dag uitlopen.

Staying

power Dit is een heel belangrijk criterium, want we kopen allemaal eyeliners met de hoop dat ze de hele dag blijven zitten. Dit is een criterium dat alle eyeliner merken beweren, maar soms is dat niet het geval. In de regel horen alle soorten eyeliner op het ooglid te blijven zitten tot ze verwijderd worden.

Er kunnen ook problemen ontstaan met kajal en vloeibare eyeliner, die in de loop van de dag hun pigmentatie kunnen verliezen. Dit probleem heeft zich ook voorgedaan met viltstift eyeliner. Om de kans op het kopen van een eyeliner met hoge slijtvastheid te vergroten, kun je het beste watervaste eyeliners kopen of eyeliners die vervaardigd zijn met deze eigenschap gespecificeerd.

Gemakkelijk te verwijderen

Dit is een van de problemen waarmee je te maken krijgt als je een eyeliner koopt met de hierboven genoemde eigenschap van langhoudende of watervaste eyeliner. Meestal is een eyeliner die watervast is, moeilijk te verwijderen met gewone make-up remover. Sommige kunnen zelfs vlekken op het oog achterlaten, zoals watervaste viltstift eyeliners, waarvan bekend is dat ze een grijze vlek achterlaten die een paar dagen kan blijven zitten.

Er is echt geen manier om te weten of je eyeliner zal vlekken en moeilijk te verwijderen zal zijn, maar er zijn manieren waarop je de kans op verwijdering kunt vergroten: In plaats van make-up doekjes te gebruiken, die het oog kunnen irriteren en roodheid kunnen veroorzaken, kun je micellair water of een make-up remover op oliebasis gebruiken. Make-up removers op oliebasis lossen eyeliner op, maar verzorgen ook de huid en de wimpers. Om roodheid of irritatie te voorkomen, is het het veiligst om wattenstaafjes of watten te gebruiken om make-up te verwijderen.

Dekking

Dit criterium gaat hand in hand met pigmentatie, met als enig verschil dat dit staat voor het vermogen van een eyeliner om een lijntje te zetten zonder het product opnieuw aan te moeten brengen. Als je in staat bent met slechts één lijntje een zeer gepigmenteerde cat eye te tekenen zonder het product opnieuw aan te brengen, betekent dit dat je eyeliner een hoge dekking biedt.

Eyeliner Blumen

In de regel hebben de meeste vloeibare en viltstift eyeliners een hoge dekking als ze nieuw zijn, maar na verloop van tijd geven ze misschien minder goede resultaten van de inhoud. (Foto: Alexandru Zdrobău / unsplash.com)

Als het om gel eyeliners gaat, zijn ze meestal ook erg gepigmenteerd, maar er zijn gevallen waarin ze maar heel snel droog zijn, soms zelfs nog voor ze opengaan. De ondoorzichtigheid van oogpotloden, daarentegen, hangt af van hun consistentie, of ze romig zijn of niet.

Design

Eyeliner aanbrengen is geen gemakkelijke klus. Het vergt niet alleen oefening, maar ook een mooi ergonomisch productontwerp, zodat het aanbrengen soepel en gelijkmatig verloopt, daarom speelt het ontwerp een heel belangrijke rol bij het aanbrengen van eyeliner.

De vormgeving is vooral belangrijk voor vloeibare eyeliners en gel eyeliners, want die vereisen de hoogste techniek en een stevige hand, dus een goede productvormgeving is erg belangrijk. Soms maken fabrikanten van eyeliner fouten met hun ontwerp, waardoor het product moeilijker aan te brengen is.

Maar tegenwoordig proberen fabrikanten aan het produktontwerp te werken, zodat de toepassing beter en gemakkelijker is. Meestal passen basic ontwerpen het best op de menselijke hand, en ook een dun deksel. Fabrikanten als NYX bieden ook een eyeliner aan met een ergonomische vorm, zodat hij gemakkelijker aan te brengen is.

Wetenswaardigheden over eyeliner

Welke kleur eyeliner past bij mijn ogen?

De cosmetica wereld biedt ons bijna oneindig veel kleurmogelijkheden. Als je een andere kleur dan klassiek zwart wilt proberen, kun je onze tabel als leidraad gebruiken. Het vertelt je welke kleur het beste bij je oogkleur past.

Oogkleur Eyelinerkleur
Bruine ogen Voor bruine ogen zijn marineblauw of kobaltblauw, grijs, violet, groenen en gelen, goud en koper uitstekend. Je ogen zullen schitteren.
Blauwe ogen Koper- en goudtinten harmoniëren goed met blauwe ogen. Marinetinten flatteren ook je oogkleur.
Groene ogen Je ogen worden nog spannender met rood getinte eyelinerkleuren zoals bordeaux, violet of koper.

Welke eyeliners laten het oog groter lijken?

Het is algemeen bekend dat eyeliner gebruikt wordt om de vorm en het uiterlijk van het oog te verfraaien. Om deze vraag te beantwoorden, worden bijna alle soorten eyeliner gebruikt om de ogen groter te laten lijken, maar het verschil zit in de kleur en de vorm van de lijn.

Eyeliner Frau

Kenmerkend voor de perfecte eyeliner is een perfecte kromming en dikte. Een lepel, bijvoorbeeld, kan hierbij behulpzaam zijn, want je kunt hem tegen je oog leggen en zo een super sjabloon krijgen voor een perfect resultaat. (paolopagani / 123RF.com)

Natuurlijk staan natuurlijke kleuren als bruin en zwart erom bekend dat ze het oog openen. Dunne lijnen op het centrale deel van het ooglid zijn ook bekend om het oog te openen. Van andere vormen zoals cat-eye is bekend dat ze het oog verlengen. Eyeliner sjablonen dienen hierbij als een handig hulpmiddel, vooral voor beginners.

Welke eyeliner voor welke oogvorm?

Deze vraag vraagt meer aandacht, want er zijn natuurlijk verschillende vormen eyeliner voor verschillende oogvormen. Veel make-up artiesten hebben hun mening over dit onderwerp gegeven, en ze zijn het er allemaal mee eens

 • Voor mensen met monolid ogen is de beste eyeliner een watervaste formule, bij voorkeur in bruin vanwege hun huidskleur. De meeste visagisten zijn het erover eens dat de beste eyeliner stijl gewoon een eyeliner flick op de buitenste ooghoeken is.
 • Voor schoolstoppen kun je het beste een sterke cat-eye look schilderen, en daarom zijn gel eyeliners en vloeibare eyeliners een goede keuze voor deze ogen. Deze soorten werken het best omdat ze erg romig zijn maar een goede duur hebben. Voor deze vorm is het belangrijk om weg te blijven van het aanbrengen van eyeliner in de waterlijn, omdat dit het oog optisch doet krimpen.
 • Mensen met amandelogen hebben geluk, deze oogschaduw staat goed bij elke vorm en soort eyeliner.
 • Eindelijk rond ronde ogen. Deze ogen kunnen, net als amandelogen, elke look dragen, maar omdat ronde ogen groot kunnen lijken, is het meestal aan te raden om sterke kattenogen te vermijden. Om een zuivere dunne eyeliner te krijgen zijn vloeibaar of potlood perfect, omdat ze een scherpe punt hebben.
 • Eyeliner aanbrengen op kleinere ogen kan lastig zijn, maar als je het goed aanbrengt kan het er prachtig uitzien. Wat belangrijk is om te onthouden is dat je nooit je eyeliner in de waterlijn aanbrengt, want dat maakt het oog optisch kleiner. Een goede manier om eyeliner voor kleinere ogen aan te brengen is ervoor te zorgen dat het lijntje op de wimperlijn staat en dat het niet te dik is, maar eerder dun en langgerekt bij de hoeken.

Zijn er eyeliners voor mensen met een allergie?

Make-up is tegenwoordig in veel opzichten geëvolueerd. Bijna allemaal zijn ze dermatologisch, vaakamologisch getest en getest op verschillende allergenen. Voor mensen met allergieën is het aan te raden eyeliners te kopen zonder alcohol, chemicaliën, parabenen, enz.

Er zijn een aantal natuurlijke merken zoals Alverde die veel eyeliners van hoge kwaliteit voor lage prijzen aanbieden. Mensen die last hebben van seizoensgebonden allergieën, zoals Polenallergie, kunnen het beste kiezen voor waterbestendige, natuurlijke formules die verkrijgbaar zijn voor alle soorten eyeliners op de markt.

Beeldbron: Allef Vinicius / unsplash.com

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies