Laatst bijgewerkt: 27-08-2021

Onze selectiecriteria

10Onderzochte producten

21Bestede uren

3Beoordeelde onderzoeken

50Verzamelde opmerkingen

Superhelden en speelgoed zijn altijd begrippen geweest die hand in hand gaan. Zowel kinderen als volwassenen zoeken ze om ermee te spelen of om ze te verzamelen, vooral die kleine figuren van stukjes die in elkaar gezet kunnen worden zoals de Avengers Lego, want ze laten de fantasie de vrije loop.

Om je te helpen de beste Avengers Lego figuren te vinden, brengen we je deze winkelgids, zodat je alles weet wat je moet weten bij het zoeken. We beginnen met het beantwoorden van de meest gestelde vragen over deze speeltjes, en vertellen je dan waar je op moet letten om de mooiste modellen te krijgen.
Belangrijk om te weten te komen

 • Avengers Lego sets zijn klein speelgoed met verwisselbare stukjes, die gethematiseerd zijn naar Marvel superhelden. Ze hebben kleine onderdelen die in verschillende configuraties in elkaar gezet of gebouwd kunnen worden, zodat je dingen als voertuigen, plaatsen en gereedschap kunt maken door de stukken te rangschikken.
 • Er zijn verschillende soorten Avengers Lego, zoals versies met één of twee figuren met voertuigen of kleine bouwwerken, en versies met grote voertuigen en meerdere figuren. Beide zijn heel verschillend geprijsd, en dat komt door het aantal stukken dat in elk ervan zit.
 • Als Avengers Lego een geschenk voor een kind is, is het ideaal om te weten hoe voorzichtig het met zijn speelgoed omgaat. Veel grote en dure modellen kunnen stukken bevatten die heel gemakkelijk kwijt te raken zijn, dus let op de leeftijdsgroep. In elk geval, of het nu voor kinderen of volwassenen is, koop het van hun favoriete helden!

Beste Lego Avengers: Onze selectie

Koopgids: Wat je moet weten over Avengers Lego

Als je niet veel weet over superhelden of Avengers Lego, is het tijd om ze wat beter te leren kennen. Dit zijn gelicentieerde bouwsteensets van de Deense firma met als thema de Marvel helden, met de nadruk op die uit de Avengers films.

Laat je fantasie de vrije loop met je favoriete superhelden. (Foto: Irina Schmidt/ 123rf.com)

Wat is het verschil tussen Avengers Lego en andere merken?

In de wereld van de bouwblokken is er echt geen concurrentie, Lego is het merk dat je moet kopen als je met speelgoedblokken wilt bouwen. Hun bouwkwaliteit en verpakking is onberispelijk, zodat je zelden defecten, ongelijke kleuren of ontbrekende stukken in de dozen vindt.

Andere merken krijgen hun blokken nauwelijks overeind, hebben niet de juiste stukken of kleuren, wat kleine grote fans van Marvel superhelden verdrietig kan maken. Als je een Avengers Lego koopt en geen andere merken, kom je niet voor verrassingen te staan, zoals het vinden van een paarse Iron Man of een groene Spider-Man.

Avengers Lego Generieke Avengers blokken
Producttype Origineel en gelicentieerd door Marvel Delen van soortgelijke Lego of knock-off sets
Zijn ze verzamelbaar? Ja, ze hebben zelfs doorverkoopwaarde Nee
Instapprijs 130 MXN 30 tot 100MXN

Wat zijn de voor- en nadelen van Avengers Lego?

Zoals bij elk origineel product zit het duidelijkste voordeel in de kwaliteit en de consistentie. Avengers Lego sets zijn gemaakt om verwisselbaar te zijn met andere stukken en sets van dezelfde firma. Als je al sets van andere series hebt, kun je zonder veel moeite situaties creëren zoals Thor die de Millennium Falcon bestuurt.

Voordelen
 • Compatibel met andere Lego sets
 • Hoogwaardige constructie
 • Meerdere personages verkrijgbaar
 • Allemaal verzamelbaar
 • Ontwikkel creativiteit
Nadelen
 • Enigszins duur
 • Makkelijk stukjes te verliezen
 • Gevaarlijk voor kinderen onder de 7 jaar

Leuke weetjes: wat je nog niet wist over Avengers Lego

Wil je iets meer weten over deze bouwstenen? Welnu, hier vind je interessante en kwaliteitsvolle informatie, zodat je die met je vrienden kunt delen. We vertellen je ook waar je hulp kunt krijgen als je nieuwe onderdelen of instructies nodig hebt.

Hoe kan ik mijn vermiste Avengers Lego stuk vinden?

kies de steen die je mist, voer je adres in en je bent klaar om te gaan

Net als bij de beschadigde stukken kun je je ontbrekende stukken vinden in de rubriek “Bricks & Pieces”. Alles wat je hoeft te doen is de Avengers Lego set die je bezit te identificeren, de steen te kiezen die je mist, dan je adres in te voeren en je bent klaar. Het is perfect als je een stukje kwijt bent of als je set een blokje mist.

Avengers Lego bevat alleen Marvel superhelden zoals Iron Man, Thor, Hulk en zelfs Spider-Man. (Bron: Balachandran/ Unsplash.com)

Hoe vind ik de Avengers Lego instructies?

Ga gewoon naar de pagina van de klantenservice en ga naar de sectie instructies. Daar kun je de bouwgids vinden die je nodig hebt of de code van je set kennen, of hem identificeren aan de hand van het bouwjaar of thema. Daar kun je het op je telefoon of computer downloaden om het op je gemak te bekijken.

Koopcriteria: Factoren waarmee je de verschillende Avengers Lego modellen kunt vergelijken en beoordelen

Voor het geval je niet veel weet van superhelden of bouwsteentjes, helpen we je hier de Avengers Lego te kiezen die je het leukst zult vinden. Hier geven we je de meest invloedrijke koopfactoren, zodat je geen problemen hebt als je ze gaat kopen.

Heroes

Omdat niet iedereen van de popcultuur op de hoogte is, weet je misschien niets van Marvel superhelden. Maar geen nood! Je hoeft niet veel onderzoek te doen om uit te vinden welke personages in deze sets zitten. Het is belangrijk dit te weten, want als je het cadeau geeft wil je de ontvanger niet teleurstellen.

Marvel Heroes: The Avengers Lego bevat alleen Marvel superhelden, zoals Iron Man, Thor, Hulk en zelfs Spider-Man. Je zult Batman, Superman of Flash nooit in deze sets aantreffen, want die horen bij de DC helden. Hier voegen we een kleine, relatief complete grafiek bij om ze beter te kunnen identificeren.

Hero Iron Man Thor Captain America Spiderman Black Widow en Hawkeye Hulk Thanos
Verschijning in Avengers Alle films Alle films Alle films Avengers 2 en 3 Alle films Alle films Cameo in 1, verschijning in 2 en 3
Verschijnt in films Van Iron Man, cameo’s in andere Van Thor, cameo’s in andere Van Captain America, cameo’s in andere Van Spider-Man Meervoudige cameo’s in andere Meervoudige cameo’s in andere Meervoudige cameo’s

Soort speelgoed

Niet alle Avengers Lego stenen en stukjes zijn hetzelfde, want er zijn twee soorten, de minifiguren (of Legomannetjes) en de bouwstenen. Als je dit weet kun je geld besparen als je losse stukjes gaat kopen, want er zijn bepaalde figuren die je apart kunt vinden.

Lego Mensjes of Minifiguren: Als je de Lego film gezien hebt dan weet je hoe dit speelgoed eruit ziet. Het zijn kleine plastic mannetjes met meerdere motieven en verwisselbare stukken. Ze zitten meestal in grote sets, maar worden ook afzonderlijk verkocht. Ze zijn de goedkoopste manier om aan heldenfiguren te komen.

Bouwstenen: Hier vind je allerlei soorten stukjes, want ze vormen ruimteschepen, gebouwen, robots en zelfs reuzenversies van helden. De grotere versies kunnen erg duur zijn, terwijl de kleinere goedkoop zijn.

Avengers Lego zijn kleine speeltjes met verwisselbare stukjes, die een Marvel superhelden thema hebben. (Bron: Hello im Nik/ Unsplash.com)

Aanbevolen leeftijden

vereisen een zekere mate van oplettendheid en enige voorzichtigheid

Avengers Legoblokjes bevelen bepaalde leeftijden aan voor gebruikers van hun sets. Dit komt omdat veel van de stukken een zekere mate van aandacht en enige voorzichtigheid vereisen. Je hoeft je geen zorgen te maken als je ze aan een volwassene geeft, maar als het voor een jong kind is, let dan goed op.

Leeftijden 3 tot 5 – 6 tot 8 8 of meer
Soort sets Kleine voertuigen, tot 4 minifiguren, eenvoudige bouwsels Meerdere minifiguren, schepen, ingewikkelde bouwsels

(Featured image photo: Iakovenko/ 123rf.com)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies