Laatst bijgewerkt: 25-08-2021

Onze selectiecriteria

13Onderzochte producten

19Bestede uren

8Beoordeelde onderzoeken

71Verzamelde opmerkingen

Een leger bouwen, het terrein beheersen en hindernissen overwinnen zijn enkele van de activiteiten die je met Nerf kunt doen. Een van de competitieve spelen waarbij plastic wapens met schuimprojectielen worden gebruikt.

Spelen met lanceerinstallaties heeft positieve gevolgen voor het leven van de deelnemers. Zo scherpt het tactische vaardigheden aan, leert het teamwerk, verbetert het de discipline en is het, natuurlijk, synoniem met veilig plezier. Het mooiste is dat het geschikt is voor mensen van alle leeftijden.

Wil je Nerf geweren kopen? Vandaag kom je te weten welke het populairst zijn op het internet. Bovendien delen we met jou belangrijke details over deze dynamiek waar zowel jong als oud het over hebben. Leer wat het is, hoe het het spel beïnvloedt en wie het graag speelt.
Belangrijk om te weten

 • Nerf is een speelgoedmerk dat eigendom is van Hasbro en bekend is om de apparaten die het vervaardigt. De term wordt ook toegepast op een veilig gevechtsspel, waarin eenheden worden gebruikt die geen mensen schaden, omdat ze herladen worden met schuimmunitie.
 • Maak onderscheid tussen de Rival of Zombie Strike series. Maar wie weet vind je ze allebei leuk en wil je ze opnemen in je gepersonaliseerde Nerf collectie voor urenlang ononderbroken spel met je vrienden, kinderen en collega’s.
 • Munitie, toebehoren, loopsoort, krachtbron en herladen zijn de aankoopfactoren die je moet overwegen voor je het ideale exemplaar mee naar huis neemt. Bedenk dat elk belangrijk is bij het nemen van een definitieve beslissing.

Beste Nerf: Onze selectie

Misschien heb je hulp nodig om te weten welke Nerf geweren en accessoires de beste zijn. Hoewel het een veelzijdig product is, is het snel populair geworden op het internet omdat het plezier biedt aan zowel jong als oud. Daarom delen we met jou deze lijst met onze selectie van de beste 5 voorstellen.

Koopgids

Wij bieden je exclusieve inhoud over Nerf. De informatie in onze koopgids is van groot belang voor Nerf fans. Let dus op de essentiële details die van groot nut zullen zijn bij de aanschaf van je Nerf lanceerinrichtingen en toebehoren.

Waterpistool. Foto:(Silverstream8/Pixabay)

Wat is Nerf en wat zijn de voordelen ervan?

Nerf is een speelgoedmerk dat gemaakt werd door Parker Brothers en tegenwoordig eigendom is van Hasbro. Het is ook een spel waarbij twee of meer mensen met elkaar wedijveren, met lanceerinrichtingen van kunststof, munitie van schuim en andere producten in de lijn die geen schade berokkenen aan baby’s of oudere volwassenen.

De meest in het oog springende elementen van dit bedrijf zijn echter de geweren die projectielen, ballen, schijven, water en pijltjes afschieten. Om Nerf te oefenen hoef je alleen maar het wapen te kiezen waar je je het prettigst bij voelt. Je moet ook accessoires hebben die het jou en je team gemakkelijker maken om in het veld te presteren.

Je moet bijvoorbeeld voldoende munitie hebben, vesten om reserve-onderdelen in op te bergen, identificatievlaggen en beschermende brillen. Dit is genoeg om een strijd te beginnen waarbij de meest strategische zal winnen. Ben je klaar om het eens te proberen? Verzamel alle informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.

Voordelen
 • Lichtgewicht wapens
 • Plastic vesten met zakken
 • Variabele munitie
 • Verbeter je tactische vaardigheden
 • Aanbevolen voor volwassenen en kinderen
Nadelen
 • Lenzen kunnen beslaan
 • Krachtige wapens voor de kleintjes
 • Vooral voor kinderen ontworpen
 • Sommige zijn duur
 • Plastic heeft de neiging te barsten

Nerf lanceerders Rival of Zombie Strike – waar moet je op letten?

Je zit waarschijnlijk te wachten om te weten te komen welke de meest aanbevolen Nerf variabelen zijn. Deze keer hebben we twee producten uitgekozen waarmee je urenlang ononderbroken plezier zult hebben. Lees verder en zie welke voor jou geschikt is, maar wees gewaarschuwd: het zijn allebei geweldige keuzes.

Rival. Dit zijn precisie Nerf lanceerders die tussen zeven en 100 rubberen projectielen afvuren met een snelheid van 30 meter per seconde. Fantastisch, is het niet? Met ze kun je de actie ten volle beleven door je rivalen op het slagveld tegemoet te treden, dankzij hun volledig gemotoriseerde werking.

Ze zijn er ook in verschillende kleuren, zodat je de kleur van je team kunt kiezen, rood, blauw of wit. Rival biedt een spelstand tussen strijders die hun fantasie op de proef stelt, speciaal voorgesteld voor tieners vanaf 14 jaar. Met deze krachtige, uiterst precieze geweren voel je de adrenalinekick op een heel nieuw niveau.

Zombie Strike. Volgens de fabrikant zijn dit nieuwe gevechtswapens om tegen zombies te vechten, want die worden steeds sterker. Zombie Strike is een serie jachtgeweren met telescopisch vizier, een schietknop, tactisch licht en kolfwerper, ontworpen om onschadelijke schuimrubber pijltjes af te schieten.

Stop de zombie-invasie met een van Nerf’s lange eenheden. Eén schot is voldoende om de ondoden te doden. De spelstand is aan jou, maar vergeet niet de serie van je keuze bij de hand te hebben om de horde te stoppen die al je vrienden en medespelers probeert te verslinden.

Rival Zombie Strike
Kleur Rood, blauw of wit Oranje en groen
Projectielen Rond Darts
Telescopisch vizier No Ja
Butt launcher No Ja
Leeftijd +14 jaar +8 jaar

Aankoopcriteria: factoren waarmee je de verschillende Nerf uitrustingen kunt kopen en beoordelen

Opdat je je Nerf producten met zo weinig mogelijk aarzeling kunt aanschaffen, hebben we een lijst samengesteld met de belangrijkste koopcriteria. Je bent misschien geen expert op dit gebied, dus willen we je deelgenoot maken van de factoren waarmee je rekening moet houden bij je keuze

 • Munitie
 • Accessoires
 • Vat
 • Krachtbron
 • Herladen

Munitie

Elk geweer is ontworpen om met een bepaald soort munitie te werken. Evalueer, voor je de ene boven de andere kiest, zowel je smaak als de spelwijze die je met je partners hebt afgesproken. Plezier is gegarandeerd met elk van deze elementen, dus let goed op.

Darts. Ze zijn puntig en gemaakt van schuimrubber, om de deelnemers aan het spel niet te bezeren. De meeste Nerf geweren gebruiken deze munitie, dus je zult ze gemakkelijk vinden. Je weet dat je het goed hebt want sommige modellen bevatten een speciale lijm die aan het lichaam van je tegenstander blijft kleven.

Schijven. Profiteer je graag van je omgeving tijdens missies? Dan zijn schijven iets voor jou, want ze kunnen tegen muren stuiteren en toch het doel bereiken, wat je actieradius vergroot. Merk op dat deze serie snelheid en nauwkeurigheid verliest als het doelwit zich op een merkbare afstand bevindt.

Projectielen. Het ronde ontwerp doet denken aan kogels die gebruikt worden bij andere spelen zoals Paintball of Airsoft. Het is de cartridge die gebruikt wordt in de Rival lijn, een Nerf serie die ontworpen is voor wedstrijden met meerdere teams. Je beste optie als je plezier wilt maken in een competitieve omgeving, waar de adrenaline tot het maximum stroomt.

Water. Wat is een betere manier om je tijdens de zomervakantie met de kleintjes te vermaken? Schiet een gulle waterstraal in de tuin, het zwembad of op het strand. Er zijn draagraketten voor elke leeftijdsgroep, zodat iedereen thuis een leuke tijd zal hebben. Bepaalde presentaties sluiten zelfs aan op een slang.

Pijlen. Anders dan de vorige vereisen ze een speciaal hulpmiddel in de vorm van een boog of kruisboog, vergelijkbaar met die welke de mens sinds de oudheid gebruikt. Wil je een ander avontuur beleven waarin je je een jager voelt? Test je doel en vaardigheid met dit unieke wapentuig.

Accessoires

Voor een complete ervaring is de trekker alleen niet genoeg. Ben je een hobbyist en ga je vaak spelen, dan heb je een hele reeks accessoires nodig om je prestaties tijdens het spel te verbeteren. Om ze te kiezen ga je na wat je budget is en wat je niveau van deskundigheid is dat je wilt bereiken.

Munitie. De munitie die je gewoonlijk bij je hebt is niet genoeg om de overwinning te behalen. Vergroot je marge voor fouten en de kans om langer te schieten door reserveonderdelen te kopen. Zorg ervoor dat de holsters die je kiest passen bij de vorm van je wapen.

Heup holster. Speciaal ontworpen om je korte geweer te dragen in de stijl van een old west revolverheld. Pas hem aan en laat hem nooit van je zijde wijken terwijl je sluipend over het slagveld glijdt. Waar moet je op letten? Het vermogen om snel en natuurlijk te trekken, om snel te schieten.

Veiligheidsmasker. Het beschermt je gezicht niet alleen tegen vijandelijke projectielen, maar ook tegen alle onvoorziene gebeurtenissen op het speelveld. Bedenk dat deze teams schieten met een gemiddelde snelheid van 30 meter per seconde, dus het is een goed idee om goed voor jezelf te zorgen. Kies er een die bij je gezicht past en comfort biedt.

Kunststof veiligheidsbril. Omdat je speelt met grote en kleine projectielen die met hoge snelheid bewegen, moeten je ogen beschermd worden tegen elke mogelijke inslag. Investeren in je oogveiligheid is nooit een overbodige uitgave. Brillen kunnen je zicht beschermen tegen een onverwachte val of botsing tijdens de wedstrijd.

Tactisch gilet. Als je in een competitieve omgeving wilt spelen, dan heb je dit accessoire nodig. Dat komt omdat hij zo ontworpen is dat je gereedschap bij je kunt dragen om elke situatie op te lossen. Kies er een in je maat, die je kunt bestellen en waarmee je alles wat je op missies nodig hebt bij de hand hebt.

Gun

Wapens zijn er in verschillende lengtes, ontworpen voor verschillende spelsituaties. Ga je op korte of lange afstand vechten? Natuurlijk zijn sommige afmetingen beter dan andere voor bepaalde leeftijden. Kies er een die bij jou of je kind past.

Kort. Het basisformaat, niet langer dan 6 cm. Hij kan perfect met één hand gehanteerd worden en hoeft niet op de schouder te rusten. Ideaal voor jonge kinderen die net met hun Nerf avonturen beginnen, of voor ontmoetingen op korte afstand, bijna van hand tot hand.

Medium. Met een lengte van 6-10 cm is hij ontworpen om op korte en langere afstand te projecteren. Het mooiste is nog dat je hem niet ziet Mensen van elke leeftijd kunnen ze aan. Bovendien is hij perfect voor jou, want hij bevat een extra beugel om hem met twee handen vast te houden voor beter mikken en stabiliteit bij het schieten.

Lang. Onderdeel van nauwkeurige apparatuur met lopen langer dan 10 cm. Bij voorkeur voor wie ouder is dan 14 jaar, vanwege de grootte en de intensiteit van het vuur. Als je al een fan bent van deze activiteit en het vaak speelt, overweeg dan te investeren in een gespecialiseerde lanceerder met een groter bereik die geschikt is voor ontmoetingen.

Speel Nerf met je vrienden. Foto: (Hans/Pixabay)

Stroombron

Om de apparatuur te laten werken, is stroom nodig. Je vindt voor elk model verschillende alternatieven op de markt. Bedenk dat deze factor van invloed is op de kosten, maar ook op de mogelijke prestaties. Kies er een die past bij je budget en het spelniveau dat je wilt ontwikkelen.

Batterijen. Bepaalde lijnen hebben het vermogen meer projectielen per seconde en met meer kracht af te schieten. Daarvoor hebben ze de speciale elektrische energie nodig die door batterijen wordt geleverd. Doe je mee aan wedstrijden? Denk er dan over om te investeren in een oplaadbaar voorwerp dat bij verschillende gelegenheden gebruikt kan worden.

Geen batterijen. De standaardseries hebben geen speciale batterijen nodig. Ze gebruiken een doeltreffend persluchtmechanisme dat de munitie met een flinke snelheid uitwerpt. Dit formaat is ideaal als je een budget hebt, af en toe speelt of je kind zijn eerste Nerf cadeau wilt geven.

Herladen

Om te schieten heb je munitie nodig. Herladen is een aspect dat tijdens de strijd niet verwaarloosd mag worden, omdat je dan blootgesteld bent aan je tegenstanders. Denk strategisch en kies het systeem volgens de eisen van je concurrentiepositie.

Handleiding. Het klassieke formaat, waarbij je met de hand pijltjes in de trommel van de uitrusting steekt. Perfect voor amateurs die hun Nerf toestellen af en toe gebruiken, tijdens conventies en amusement, in het gezelschap van een paar mensen.

Automatisch. Wil je vechten zonder te stoppen? Investeer dan in een draagraket met een automatisch systeem dat de trommel herlaadt terwijl je kogels schiet. Niets zal je in de weg staan tot je de overwinning bereikt hebt.

(Featured image photo: AMPStudios/Pixabay)

Waarom kun je me vertrouwen?

Recensies